Hismith APP Controller Premium Mașină de sex cel Mai bun Meci cu Design Exclusiv wireless de Control al Vitezei de Dragoste Mașină de Guvernator

144.48lei

206.42lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Hismith APP Controller Premium Mașină de sex cel Mai bun Meci cu Design Exclusiv wireless de Control al Vitezei de Dragoste Mașină de Guvernator

Controlul pentru Hismith mașină de sex numai cel Mai bun meci pentru Hismith Preminum sex machine Design Exclusiv Mai convinent , simt mai bine 2 Stil:Sârmă de control,control de la Distanță(Upgrade sa pot operație APP)

Escrow nostru este de preferat metoda de plata ,vom accepta, de asemenea, diferite plăți de mai jos:

Dacă există orice problemă cu privire la plată, vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați.

1.Transport vor fi aranjate în termen de 7 zile după ce a finalizat plata.Toate bunurile vor fi livrate la adresa de livrare furnizate de tine.Pentru a vă asigura că puteți primi marfa la timp, vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă, și să includă mobilephone număr.

2.Noi oferim o mulțime de metoda de livrare,cum ar fi: China Post Aer Înregistrat Mail, ePacket, Singapore Post, olandeză Post, PostNL, Aramex, Aer rusă.Vom alege un mai potrivit și mai rapid pentru tine .

3.Va putem oferi orice metoda de transport maritim de ceea ce ai prefera să.Am rapida metoda de transport maritim, după cum urmează: DHL, EMS, Fedex, UPS, Rusia Express

1. Dacă sunteți nemulțumit de produsele noastre, puteți aplica pentru a reveni sau de rambursare în termen de 7 zile după ce a primit bunurile.

2. Dacă produsele primite nu sunt aceleasi cu descrierea sau aveți orice problemă de calitate a oferi dovezi .Noi vă va oferi o altă bunuri noi, cu următoarea ordine sau vă putem oferi o rambursare rezonabile.

3. Dacă doriți să returnați bunurile înapoi doar pentru că ai motiv personal, atunci ai nevoie pentru a plăti mărfuri

Am sincer sper că sunteți mulțumit de produs, vă rugăm să ne dea feedback-ul pozitiv și 5 stele.

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne spuneți, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să-l rezolve.

Etichete: masa de prânz controler de putere, hismith app, jucarii sexuale pentru femei clitorisul bagheta, jucărie sexuală, vibrat, masturbari masaj sex, fundul controler controler, de brand nou apple app, hismith om, vârsta adultă

Material Plastic
cel mai bun meci pentru hismith preminum mașină de sex
Numărul De Model HS06-APP-CONTROLL și C0140-CONT
Upgrade Guvernator cu APP controll
Tip De Element Vibratoare
Mărfuri De Certificare A Calității 3C
Nume De Brand HISMITH
Design Exclusiv De Control Al Vitezei
Tip Pune pe
Dimensiune machine controller
gratuit de sârmă deranjeaza mai convinent
Jucarii Sexuale Metal Sex piese de mașini
Control De La Distanță masina de sex atașamente

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea