Vaginul Supt Vibrator Cu 10 Viteze Vibratoare Fraier Sex Oral De Aspirație Stimulare Clitoris Masturbari Erotic Pentru Adulti Sexuale

74.86lei

106.95lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Vaginul Supt Vibrator Cu 10 Viteze Vibratoare Fraier Sex Oral De Aspirație Stimulare Clitoris Masturbari Erotic Pentru Adulti Sexuale 35

Produs:

❤️ Uimitor de aspirație tehnologie care stimulează un real limba si de neuitat mai multe orgasm clitoridian.Acest uimitor Orlena Vibrator vine cu 10 de aspirație intensități și 10 Modele de Vibrații.De o parte, oferă aspirație în clitorisul în timp ce cealaltă parte oferă final G-Spot Vibratii in interiorul vaginului.

❤️ Moi de lux silicon design pentru confort.Realizate dintr-Un Silicon de Grad Medical pentru toate tipurile de piele.Neted și confortabil suprafata Orlena Vibrator, îl face ușor să apăsați alături de pereții vaginului tău pentru o senzație plăcută.

❤️ Cu e unic tehnologia aspirație, acest stimulator clitoridian oferă touch-gratuit clitoridian supt de stimulare și de repede orgasme.La Orlena Vibrator se va face că de lungă durată orgasm ce ați fost lipsă.E USB Reîncărcabilă pentru o încărcare rapidă și redare continuă.

❤️ 10 aspirație moduri de a alege de la, precum și 10 moduri de vibrație.Complet rezistent la apa pentru baie distracție.

❤️ Acesta poate fi folosit pentru biberon aspirație, stimulator clitoridian, dildo vibrator sau ca un clasic G-Spot vibrator.

❥ Confidențialitate Garantată: Vom colet discret, nemarcat de ambalare, confidențiale livrare

Etichete: vibrator de tracțiune, ons adult, cupa de aspirare, aspirație vibratoare, sex, aspirație vibratoare oral, sextoy oameni de aspirație, clitoris fraier, suge vibratoare letene, satisfacerea vibrator fraier

Jucarii sexuale pentru Femei Vaginul Supt
Obscene Imagine No
Numărul De Model PZG100CP
Tip De Element Vibratoare
Tip G-Spot
Sugestiv Sexual No
Suge Vibratorul Stimularea clitorisului
Dimensiune Vagina Sucking Vibrator
Mărfuri De Certificare A Calității ce
Material Silicon
Nume De Brand BOMBOMDA

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea