Electronice Animal Respingător Dăunătorilor Vehicul Șoareci Șobolan Repeller Masina Rat Control Rozătoare Respingător pentru Automobile Consumabile

19.78lei

27.83lei

-28 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Principiul de lucru:

În prezent, toate tipurile de mașini sunt frecvent atacați de șobolani.Șobolanii de multe ori pătrunde în compartimentul motor al unei mașini, musca de pe cabluri sau conducte de petrol și alte componente.aceasta poate provoca masina pentru a porni.sau chiar că mașina a aprinde spontan dacă serios, provocând dezastre neașteptate.În scopul de a preveni rat de a afecta automobile, am acumulat aproape 20 de ani ' experience în tehnologie și de piață, și-a dedicat electronice rozătoare respingător pentru automobile.

Produsul poate intermitent și alternativ emit două frecvențe diferite și forme de undă de ultrasunete, care poate elimina în mod eficient șoareci a intra în mașină.

Acest produs utilizează cele mai moderne microelectronice tehnologie înseamnă, poate, alternativ, și intermitent emit două speciale diferite forme de undă și frecvențe de ultrasunete, care acționează pe șobolan sistemului auditiv și sistemul nervos, făcându-l incomod și neplăcut, și de a scăpa de la locul faptei.Deoarece frecvențele de aceste valuri schimba intermitent, ei nu produc "adaptabilitate" și "imunitate" la șoareci.

Acest produs utilizează speciale de control automat al circuitului, atunci când mașina se oprește parcare, produsul va începe să lucreze; când mașina începe, vibrații, va avea loc, produsul se va opri de lucru.

Domeniul de aplicare:

Acest produs este utilizat în principal în compartimentul motor de diverse automobile pentru a preveni soareci de la intrarea în compartimentul motor pentru a deteriora automobile.

Acest produs este folosit în principal pentru a expulza șoareci.În același timp, se poate inhiba, de asemenea, gandaci, furnici, paianjeni, greieri, ploșnițe, purici, molii, viermi de mătase și așa mai departe.

Caietul de sarcini:

Alimentare: DC12V

Curent de lucru: 5-40 mA

Consumul de energie al produsului: 0.48 W

Modul de funcționare:

Start-up de auto-verificare: Când inițială de alimentare este activată, produsul este auto-verificare.În primul rând, lumina roșie va clipi de trei ori, apoi alb lumina flash de trei ori, și apoi sună alarma.

Flux de lucru:

Pentru 1-15, lumina roșie clipește de trei ori, și apoi ieșiri 12K-25kHz cu ultrasunete, în timp ce LED alb lumina intermitent. 16-30 de secunde, produs de așteptare. 31-50 de ani, se repeta de 1-15, 51s-10s, 1min, produs de așteptare. 1 minut și 11 secunde - 1 minut 40 de secunde, repetați procesul pentru 1 - 15 secunde.

După finalizarea acțiunilor de mai sus, oprire timp de 1 minut, apoi repetați acțiunile de mai sus de două ori, stop timp de 3 minute și 5 minute, respectiv.

Lumina roșie corespunde întotdeauna lent modul de matura, lumina verde corespunde întotdeauna rapid modul de matura.

Există trei moduri de lumină albă intermitentă: rapid, mediu și lent intermitent, fiecare modul intermitent de 10 ori, repetând de muncă.

Vibrații de inducție:

Atunci când tensiunea de alimentare este mai mare decât 9.2 V, produsul intră în stare de lucru.Atunci când produsul detectează vibrații de masina, acesta se oprește automat.După parcare pentru 5 minute, produsul pornește automat și reia munca.

Alarma de joasă tensiune:

Atunci când tensiunea de alimentare este sub 9,2 V, produsul intră în modul de alarmă și emite un sunet de alarmă de 1hz, care va continua.În acest caz, produsul nu funcționează.

Note:

1. Nu amplasați produsul într-un umed scurgere.

2. Este strict interzis pentru orice lichid pentru a intra în interiorul produsului.

3. Cablul de alimentare al produsului ar trebui să fie cât mai departe posibil de încălzire în interior piese motor cameră.

Pachete:

1 X Rozătoare Respingător

Etichete: controlul dăunătorilor, baterie rozatoare pest repeller, respinge, animal repeller sonic, mouse-ul respinge, rat protector, cu ultrasunete mole repeller 300, naturali ai dăunătorilor respingător, masina maneta rat rădăcină, anti fox

Origine NC(de Origine)
Tensiune Nominală 110V
Pest Tip Soareci

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea