Gri poliester culoare solidă elastic colț huse de canapea pentru camera de zi multi-dimensiune canapea, canapea acoperă întinde mobilier huse

45.26lei

64.66lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

8134393180944928 Canapea acoperă-NE $ 13.95 /bucata US $ 17.85 /bucata US $ 45.29 /bucata US $ 11.36 /bucata US $ 16.90 /bucata US $ 13.85 /bucata US $ 24.76 /bucata US $ 24.18 /bucata US $ 10.62 /bucata US $ 8.46 /bucata

8134393180944926 covor NE $ 37.63 /bucata US $ 16.09 /bucata US $ 9.70 /bucata US $ 97.53 /bucata US $ 14.17 /bucata US $ 9.78 /bucata US $ 108.98 /bucata NOI $ de 44,47 /bucata detalii produs Pachetul Inclus: 1 stsofa acoperi Măsura canapea include cotiere, apoi alegeți dimensiunea.Dacă nu măsura cotiere, canapea, acoperirea va fi mai mică decât canapea.Canapea lungime între 90-140 cm ales Singur loc acoperă canapea Extensibilă lungime între 145-185 cm ales cu două locuri, canapea acoperi Canapea lungime între 195-230 cm alegere-canapea scaun acoperi Canapea lungime între 235-300 cm alegere seatsofa acoperi sectionale sau colț de bancă ar trebui să aibă de a cumpăra 2sofa acoperă, dimensiunea depinde de lungimea de linia AA și BB sau CC De exemplu: AA = 200 cm, BB = 160 cm, puteți cumpăra 1 PC de trei canapea scaun acopera si 1 buc canapea cu două locuri acoperi cum să instalați pașii 1: Poziționați capacul pe canapea cu eticheta de pe spate Pașii 2: Trageți materialul uniform pe canapea, și împinge burete alb cilindri în spații între perne, modelarea capacul canapea și păstrarea materialul strâns pașii 3: Înclinați canapea sus și de a găsi benzi elastice.trageți partea din față și din spate se leagă strâns și cravată.trageți partea legături împreună și strâns Pașii 4: a Pus pe canapea jos și pll capac ermetic, trăgând excesul de praf în spate pașii 5: Bucurați-vă de noua coverd canapea!atenție -nu înălbitor și spălare cu același / culori similare calitatea este pe primul loc cu cele mai bune servicii.clienții noștri sunt prietenii noștri.memento prietenos 1. Manual de măsurare 1-4 cm de eroare este admisibilă 2. Daca doriti alte dimensiuni, vă rugăm să ne contactați 3. Rapid de transport maritim, transport gratuit nu înseamnă că nu au nevoie de suplimentare Personalizate 4. Altă țară dimensiune este diferit, vă rugăm să se uite înainte de a cumpăra 5. Datorită transport pe distanțe lungi problemă, produsul va fi un pic cutelor, produsul nu este la fel de plat ca imagine, dar vă rugăm să utilizați 6. Nu ambalaje de vânzare cu amănuntul, dacă doriți să cumpere din nou sau ca un Cadou, cred că despre ambalare problema 7. Deoarece diferența dintre monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam ca stilul este aceeași ca în fotografie. 8. Care nu se poate alege, de la culoare Buton, vă rugăm să ne contactați.

Dimensiune: 3-5cm dimensiune de eroare este permis.

Culoare: pot Exista unele diferențe de culoare între produsele și imaginea din cauza mai multor motive tehnice, care NU este o problemă de calitate.

Personalizate: cele Mai multe dintre produsele noastre sunt personalizabile.

Instrucțiuni de îngrijire: Mașină de spălat,temperatura apei ar trebui să-sub 30 de grade,nu se Scufunda

Fiscal: Cumpărătorul nu trebuie să plătească impozite pentru că ne va da o scăzută valoare declarată

Vă rugăm să verificați cu atenție dimensiunea și ce este inclus în prețul înainte de a plasa comanda.

Plata:

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2)Pls plătească pentru comanda in 3 zile, comanda va fi oprit automat dacă nu ați plăti după 20 de zile.

1)produsele Noastre sunt din China continentală.După plata de succes, ne va livra bunurile în termen de 5-7 zile lucratoare, marfa dumneavoastră va ajunge, de obicei, în 7 la 50 de zile lucrătoare.În cazuri rare, este de natură să întârzie care depinde de caracterul și trec cu viteza de țara dumneavoastră și de mărfuri.Atunci când mărfurile trimise, vom urmărească în mod activ de transport mărfuri de stat.

2) imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

3) Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.

Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.

Service post-vânzare:

Toate bunurile pe care le comercializam sunt inspectate în mod strict.Dacă ați găsit bunurile primite are probleme de calitate(non artificiale daune) în termen de 3 zile,vă Rugăm să ia fotografii și să contactați cu noi, ne vom schimba sau returna pentru tine.

Feedback-ul:

Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.

Etichete: papusa din lemn haine, papusa cu peruca 135 cm, dollfie haine de artă, papusa vagin 100 cms, copac dolar houston, papusa steffi vintage, dolar de sex masculin portman, dollhous miniaturi, casă de păpuși 1 12 caz

Origine NC(de Origine)
Dimensiune many size
model Alte
Canapea de dimensiuni între 145-185cm scaun dublu canapea
Stil Modern
Canapea de dimensiuni between235-300cm patru canapea scaun
Numărul De Model SF68
Material 100% Poliester
Canapea de dimensiuni între 195-230cm trei canapea scaun
Model Tip Florale
Producție Canapea Acoperi
Canapea de dimensiuni intre 90-145cm Singur canapea scaun
Aplicabile Canapea Canapea Extensibilă
Nume De Brand QI JIE VIATA

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea