Întinde Otoman Huse Rotund Otoman Huse Detașabile Taburet Acoperă Stocare Otoman Proteja Huse pentru Camera de zi

11.93lei

25.40lei

-53 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

POTRIVIRE MARE: Acest inovat 1 bucata otoman coperta este fabricata din material durabil si moale de înaltă stretch tricot tesatura jacquard.Potrivit pentru cele mai multe rundă de stocare otomani.De dimensiuni mici se potrivi cele mai multe otoman cu 19"-21.65" diametru.Caracteristica unul-size-se potrivește-majoritatea, vă rugăm să măsurați înainte de a comanda.

PLIN PROTEJA: Aceste otoman capacele sunt super moale si confortabil, naturale și de mediu ECO-friendly.Proteja otoman de la scurgeri, pete și rupere.Alegere excelentă pentru familiile cu copii si animale de companie.

ESTETIC DECOR: Acest modernizate acoperitoare folosi materiale de înaltă calitate, texturate cu vibrante mici verificări model.Economisi bani prin extinderea vietii tale otoman, face mobilier vechi apar de brand nou.

NON-ALUNECARE: Pentru proceduri de instalare începe de la partea din spate asigurându-vă că acoperă întregul articol, apoi mutați-l încet în jos pentru a se potrivi pe produs pentru a asigura o fixare buna, cusute cu o grosime de bucle elastice pentru a acoperi partea de jos pentru a ține în loc ferm.

UȘOR de întreținut: Rid gratuit.Mașină de spălat pentru ușor de îngrijire și întreținere, separat, în apă rece pe ciclu blând, nu folosiți înălbitor.

Caietul de sarcini:

Material: Poliester

Potrivit pentru scaune rotunde:

Diametrul de 48-55cm/ 18.9-21.65 inch

Înălțimea de 43-45cm/ 16.93-17.72 inch

Pachetul Include:

1 Bucată Otoman Acoperitoare Taburet Acoperi

Notă:

Culoarea ar putea fi ușor diferite din cauza de calibrare a culorii de fiecare monitor.

Vă rugăm să permiteți-ușor de măsurare abatere datorită măsurare manual.

Etichete: calcedonie, piatra, pouf, carouri pe canapea, Otoman, fotoliu acoperitoare diy, umfla șezlong, sac de fasole, cojines ikat, scaun de stocare, Caz

Material Alte
Model Tip Carouri
Nume De Brand fityle
Stil Modern
Origine NC(de Origine)
Producție Alte
Dimensiune 48-55cm
model Alte

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea