20buc 3 mm Coadă din Oțel Roata Perie Mini Perie de Sârmă pentru rectificator Instrumente Rotative Perie Lustruire Dremel Accesorii

44.35lei

51.00lei

-13 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

100% calitate și de Brand nou.Runda în formă de perie cu sârmă de oțel carbon peri Ideal pentru curățarea suprafețelor plane și îndepărtarea ruginii și coroziunii la elementele realizate din alama, cupru sau alte soft metale feroase, cum ar fi instrumente, manere de usi, piese auto și contacte electrice Notă: cablul poate fi ușor desprinsă în timpul transportului.Este recomandat să se rotească în aer, timp de 1-2 minute, atunci când se utilizează pentru prima dată.

Potrivit pentru viteză: 8000-30000 rpm.Nu strângeți puternic în timpul utilizării, în caz contrar aceasta va cauza sârmă pentru a se desprinde.Funcționarea necorespunzătoare va afecta durata de viață a produsului.

Atunci când produsul este de lucru, aveți nevoie să ia măsuri de protecție, cum ar fi ochelari de protecție, mănuși de protecție, etc.

Culoare:Ca imagine afișată Perie diametru:25mm Perie Mâner lungime:35 mm diametrul Tijei:3mm

20buc perie de oțel

Etichete: runda wire wheel brush, r502, burghiu wire wheel brush, makita polizor unghiular perie de sârmă, polizor grafit perie, diamant tapiterie, ornamente de argint, polizor otel perie de sârmă, mult lemn, perie din sârmă de oțel roata

Numărul De Model 13080004S02
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand atoplee
Perie Material Sârmă De Oțel
Cantitatea 20 buc
Diametrul Tijei 3mm
Perie Mâner Lungime 35mm
Perie Cu Diametrul De 25mm
Tip Perie De Sârmă Din Oțel
Funcția Curățare

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea