Uscătorul Cleaner Kit de 12 Metri, Flexibil 9 Tije Uscate de Conductă Kit de Curățare coș de Fum Perie cu Uscător de Perie de Scame

76.68lei

95.84lei

-19 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Uscătorul Cleaner Kit de 12 Metri, Flexibil 9 Tije Uscate de Conductă Kit de Curățare coș de Fum Perie cu Uscător de Perie de Scame

Capul periei este rezistent la căldură, non-corozive si anti-imbatranire, care a urmat mai mare eficiență de curățare și prevenirea zgârieturilor de interior cos de fum sau uscător de conductă.Tija Nylon durabil și flexibil, curbat la 90 grade pentru conducta de muncă.

Funcționează perfect cu sondor.Conectați sondor la tija cu adaptor hexagonal și apoi se pot elimina cu ușurință încăpățânat resturile la cos sau uscătorul prin puternice forțe rotație.

Utilizați această perie pentru a curăța periculos scame, praf și alte pelete acumularea în uscător de țeavă și de ventilație, care ar putea îmbunătăți uscător de lucru de performanță și pentru a evita supraîncălzirea rezultă în foc.Îndepărtarea regulată de scame este singura modalitate de a preveni uscător de capturare foc.

Vă puteți conecta cu ușurință mai multe tije pentru a mări zona de curățare.Curățați conducta de unul singur, nu mai scump de servicii de curățenie profesională.

Curăță eficient departe de scame, praf și alte resturi stivuite în aerisire.

Îmbunătățește uscător de performanță și extinde durata de viață a acestuia.

Evită deșeurilor înfundarea în țeavă și previne supraîncălzirea și provoacă un pericol de incendiu.

Economisește bani, nu este nevoie să plătească scump pentru serviciul de curățenie.

Greutate: 50g/0.1 kg fiecare

culoare:Negru & Alb & Lemn

Material:nylon

dimensiune:41cm lungime tija, 40cm lungime perie

Conținutul Pachetului:

1 * cap de perie

9 * tije

1 * perie cu mâner din lemn

1 * hexagonală tijă accesorii

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: aspirator de casa, uscător de conductă de curățare kit, coș de fum matura, metal de curățare coș de fum, scame remov, perie accesoriu pentru spații înguste, coș de fum curat, de aerisire din plastic perie de păr, semineu kit, xiaomi matura perie

Funcția Praf-dovada
Nume De Brand Xzante
Tip Industriale Perie
Origine NC(de Origine)
Perie Material Peri
Numărul De Model Instrumente

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea