9PCS Universal de Pluș Huse Auto de Lux Zebra Scurt se Potrivi cele Mai multe Scaune de Masina Cu Volan Acoperi Pad Umăr husa Scaunului

159.47lei

241.61lei

-33 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

[Caracteristică Produs]:

Materialele sunt Realizate 100% de pluș Scurt material cu o 3mm spuma padding și o plasă moale strat de finisare

Husele se potrivesc cu ușurință cele mai multe modele de Autoturisme, camioane, Suv-uri, Camionete și furgonete.Instilarea se poate face la domiciliu, urmând ușor să urmeze instrucțiunile.

Ușor pentru a instala: nu există experiență profesională necesară.S-cârlige și instrucțiuni inclus.Potrivire reglabil Face o Alegere Perfectă pentru Multe Vehicule, Nici costisitoare profesionale de instalare necesare.

[Ambalare Includ]:

2 × Husei Scaunului Din Față

5 × Separate Tetiera Acoperă

1 × Bancheta Spate Huse

1 × Spătarul Scaunului Din Spate, Huse

1 X Capac Volan

2 × Pad Umăr

1 Sac Cârlig Accesorii

Toate fotografiile prezentate nu sunt editate în photoshop, în orice mod; ele sunt luate din efective ale vehiculului, după huse sunt instalate.

Din cauza la camera foto, iluminat, monitoare și alte motive diferite efecte pe care le vezi pe calculator imagini de produs pot exista cu produsul vei primi diferențele de culoare, culorile reale primiți bunuri reale va prevala.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să verificați ADRESA dvs.,de a PRIMI INFORMAȚII cu atenție atunci când procesarea comenzii.

Toate articolele vor fi trimise în termen de 72 de ore de la primirea confirmat plata.Cele mai multe dintre coletele vor fi expediate prin Balioilhaircare.ro oficial metodă de transport maritim.

Noi nu suntem responsabili pentru timpul de livrare.În mod normal, să ia 10-25 zile lucrătoare pentru a NE țările UE; 20-60 de zile pentru restul lumii.

Noi nu suntem responsabili pentru orice TVA sau personalizate taxe.

Dacă nu primiți coletul după 45 de zile, vă rugăm să ne contactați și vom verifica cu agentul nostru.Dacă nu primiți după 60(Brazilia-90) de zile, vom emite rambursare pentru tine.

Toate produsele au garantie 24 de luni din magazinul nostru.

Vă rugăm să nu deschideți litigiu sau de a părăsi feedback-ul negativ, fără să vorbească cu noi.Am valoare clienților noștri, precum și feedback-ul nostru de profil.

Dacă am ignora mesajul sau nu pot rezolva problema ta, poti deschide disputa

Etichete: auto cape, scaun auto coperta de piele de lux, cape scaun auto acoperi, incalzite scaun auto acoperi cadillac, car seat cover set de lux gucci, tabla de șevalet, 2k tableta, cape scaun, bijuterii cameo, chevron huse auto

Articol Greutate 1.4kg
Lățime Produs 22.05inch
Nume De Brand GISAEV
Set Bucată >10
Masina Face Universal se Potrivesc este U
Tip De Material Bumbac
Grosime Spumă 3mm
Caracteristici Speciale Încălzire
Suite numărul 12 bucati set
Aplicabile Sezon Patru Sezoane
Vehicule Compatibile Capacul Se Potriveste Standard C
Înălțime Element 46.46inch
Tip De Element Huse De Scaun Si Sprijina
Element De Lungime 46.46inch
Mfg Număr De Serie Zebra Alb Huse

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea