XWSN lenjerie de pat Huse Auto pentru bmw g30 x1 e84 e30 e34 e36 e39 e46 e60 e90 f10 f30 x3 x5 x6 accesorii auto

281.29lei

540.94lei

-47 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Speciale, huse de scaun: Dimensiuni: lenjerie de pat scaun auto acoperi Greutate Brută: 3-5kg.Declarație: Dacă ai nevoie de 7 locuri .vă rugăm să contactați cu noi, sau de a părăsi masaje la mine , cu 7 locuri este nevoie să plătească bani în plus , datorită Funcției : praf-dovada , Protejează de pete, decolorare, murdărie, Ușor de curățat Locul de origine : China ( continentală ) Feedback: Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre , vă rog să-mi feedback-ul bun si 5 stele , vă mulțumesc .Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre , vă rugăm să ne contactați și să-mi spui care-i problema , ne va ajuta să rezolva .Pentru că scopul nostru este de : 100% satisfacție a clienților .Controversă : dacă Aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați, nu se deschide disputa, deoarece avem capacitatea de a vă ajuta să rezolve toate problemele.

Aceasta nu afectează utilizarea de airbag-uri (Dacă aveți nevoie pentru a proiecta un scaun pentru scaune de siguranță, vă rugăm să trimiteți-mi un mesaj)

De ce ne alegeti pe noi: 1. Suntem 24 de ore on-line, puteți să ne contactați în orice moment ,vă vom răspunde cât mai curând posibil ; 2. Putem produce 95% din tip de masina, huse de scaun, pentru că avem Profesională scaun auto acoperi fabrica, au ingineri profesionale.Putem produce un alt brand auto husa scaunului dacă este nevoie; 3. Putem produce în funcție de cerințele dumneavoastră speciale, dacă aveți cerințe speciale, Dar trebuie să plătească bani în plus. 4. Dacă doriți să ridicata, puteti sa ne contactati, va vom oferi un pret perfect. 5.Avem mai mult de 95% din scaunul auto model

Etichete: bmw f30, bmw f10 accessaries, bmw x6, e30, G30, e87, e46, E39, gps bmw x1 e84, bmw f10 fereastra

Nume De Brand XWSN
Înălțime Element 10cm
locul de origine China ( continentală )
Tip De Material In
Lățime Produs 60cm
De siguranță Aceasta nu afectează utilizarea de airbag-uri
Caracteristici Speciale De Stocare Și De Ordonare A
Set Bucată >10
Element De Lungime 80cm
Tip De Element Huse De Scaun Si Sprijina
Mfg Număr De Serie Scaune incalzite
Numele Accesorii Auto scaun Auto protector
Aplicabile Sezon Patru Sezoane
Funcția Rezistent la apa,praf-dovada , Protejează de pete, decolorare, murdărie, Ușor de curățat
Articol Greutate 3kg

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea