100BUC Multi-Scop de Blocare cu Cablu Metalic Legături din Oțel Inoxidabil, Cablu de Blocare din Metal Zip-Evacuare Wrap Filmate

37.12lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

304 Din Oțel Inoxidabil Cu Auto Blocare Zip Tie Pentru Aplicarea De Automobile, Cum Ar Fi De Evacuare Folie De Căldură.

Poate suporta Temperaturi de Până La 1000 °F. nu Trebuie Să vă faceți Griji Despre Căldură Și Coroziune.Perfect Pentru Aplicații de Interior și Exterior.

Caracteristici Principale

Material De Înaltă Calitate

Nostru zip cravată este făcut din oțel inox 304 cu o gamă de temperaturi de operare de minus 112 °F. la 1000 °F .Ele au o mare durabilitate, rezistență la coroziune, rezistență la foc, și mai mult timp de serviciu, care ar putea fi folosite în diverse medii, cum ar fi locuri umede, în aer liber, în locuri cu temperaturi ridicate, și așa mai departe.

Design deosebit si Usor de folosit

Aceste blocare tie wraps sunt proiectate cu o îngroșat catarama pentru a consolida leg.În plus, catarama conține bile de oțel inoxidabil pentru a păstra legăturile de a pierde după ce a fost prins.Ultimul, dar nu cel mai puțin complet nu aveți nevoie de unelte pentru a le instala, la fel de ușor ca un fermoar.

Aplicarea Pe Scară Largă

Produsele noastre sunt ideale pentru nava, al meu, energie electrică, piese auto, calculator sârmă exploatați, reparații acasă, și mai mult.De exemplu, ai putea folosi aceste pe un gard ca o cravată pentru asigurarea tesatura la posturi, care sunt mult mai puternice decât cele de plastic cablajului.

Specificațiile de Materiale din Oțel Inoxidabil Produs Greutate 200G Produs Mărime 4.6 x 100MM / 250MM Continut Pachet cablu din oțel Inoxidabil lega × 100 Notă din Cauza manual de măsurători, vă rugăm să permită o ușoară măsurarea abaterilor.Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a elementului poate fi ușor diferită de culoarea afișată pe imagine.Nu Necesita Instrumente Speciale Necesare.Nevoie Doar De Un Set De Ac Nose Plier Să Strângeți Și O Diagonală Cleste Sau Foarfecele Pentru A Tăia Zip Tie.

Etichete: inoxidabil sârmă, cablu stoc, stanless cablu de oțel legături, margele legături de cablu eliberabil, sigiliu de securitate categorie, folie din oțel inoxidabil, ck cablu cravată arma, benelli cablu cravată, 1 zip tie, oțel cravată

Origine NC(de Origine)
Material OȚEL

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea