Yoga Leagăn Aerial Yoga Hamac Set Dans Acrobatic Yoga Hamac Aeriene Tesatura De Matase Yoga Leagăn Pentru Acasă

172.11lei

239.05lei

-28 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Yoga Leagăn Aerial Yoga Hamac Set Dans Acrobatic Yoga Hamac Aeriene Tesatura De Matase Yoga Leagăn Pentru Acasă

Puncte: 1、Aerial Yoga Hamac: Studio de calitate complete aeriene mătăsuri echipamente.Tot ce ai nevoie pentru a avea propriul aeriene mătase de instalare la domiciliu, în afara sau în studio.Noastre de design versatil vă permite să utilizați aceste ca aeriană mătăsuri precum și aerial yoga hamac!

2、Premium Material: design Profesional tesatura pentru acrobație. 100% nailon aeriene de mătase.Acest nailon tesatura este extrem de puternic și flexibil!Low-medium stretch face mai ușor de a face picături și nu înseamnă că e imposibil să urce.

3、Produs Lungime: 8.7 metri (26ft).Lățime: 9ft.Agățat înălțime de 13ft pe fiecare parte.Perfect pentru plafoane 6-12ft mare, se blochează 13 metri pe fiecare parte.

4、de Înaltă Rezistență Hardware Tachelaj: (peste 1000lb rezistență)2 oțel șurub de blocare carabiniere (5620 lbf), rescue 8 / coborâre (6744 lbf), alpinism de pivotare (7194 lbf). 2 *3.2 ft mult daisy lanțuri.

5、Cadou Perfect pentru Yogi: Dacă sunteți în căutarea pentru un inovator viața îmbunătățirea cadou pentru un prieten sau chiar copii, aerial yoga matasea va fi alegerea perfecta.Datorită low-medium stretch tesatura, aerial yoga hamac este perfect pentru incepatori, profesionisti sau chiar copii.

Caracteristici:

2019 mai nou de înaltă calitate de 8,7 metri 100% nailon aeriene mătase set complet

Tesatura Material: de înaltă rezistență 100% nylon, cea mai bună calitate, cel mai confortabil, low stretch perfect pentru aeriene care zboară dans.

Dimensiune: aproximativ 8,7 metri (8m x 2,8 m).

Portante: kg pana la 1000 kg

Accesorii pentru un set:

2* 110cm longdaisy lanțuri

2-șurub de blocare carabiniere (conectarea), din oțel inoxidabil, putere=25kn( 5620lbf)

1 descender: de înaltă calitate din aluminiu, putere=32kn(7194lbf)

1 pivotante(gimbal) : de înaltă calitate din aluminiu, putere=30kn(6744lbf)

Perfect pentru orice nivel yoghin care vrea să zboare de la domiciliu sau studio, pentru a primi propriul aeriene mătase set-up de astăzi și au pace de spirit.

Lista De Ambalare:

1* 8 m, de culoare Verde Închis Tesatura

1* Inel Universal

1* Cornul Catarama

2* Extinderea Curea

2* Aliaj De Titan Catarama De Blocare

Etichete: fiit yoga mat, aeriene hoop, hamac stea, leagăn de yoga, aerial silk, saltea yoga, hamac yoga, gama adob, fly yoga hamac, scaun leagăn

Numărul De Model yoga hamac
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea