Reabilitare Echipamente De Formare De Yoga Yoga Curea Benzi Elastice Picior Targă Practicanta De Fitness Curea Pentru Glezna Comune De Corecție

22.30lei

44.56lei

-49 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Ligament Se Întinde Banda De Glezna Comune Corectarea Picătură Picior Accident Vascular Cerebral Hemiplegie Reabilitare Echipamente De Formare De Yoga Stretching Trupa

Puncte:

1、Terapie Fizică: Intindere curea oferă un plus de stabilitate în timpul neasistat se întinde și ipostaze.Extrem de eficient pentru sportivi, dansatori sau pentru terapie fizică.

2、Multi-inel Catarama Design: este util pentru întindere și prelungirea postura timp de ședere, acordarea asistenței în diverse dificil de stretching și exerciții de relaxare.Ajută la menținerea mobilității articulare, ameliorarea spasme, și de a promova recuperarea funcției motorii.

3、Previne Rănire: banda speciala previne prejudiciu și facilitează treptată și blând se întinde pe care protejează mușchii și de a face mai mult și mai flexibil în fiecare zi.

4、de Înaltă Materiale de calitate: yoga centura este confectionata din materiale de înaltă calitate și poate fi complet întins.Robust curea este durabil și poate rezista la o gama larga de utilizare.

5、Picior Practicanta Curea: Stretching pentru picioare, tocuri, tendonul lui Ahile, hamstring, cvadriceps, gambe și mai mult.Există 7 bucle pentru a se potrivi diferitelor are nevoie de exercitiu.Potrivit pentru yoga, balet, Pilates, antrenament, echipe sportive, de relaxare si exercitii de flexibilitate.

Caietul de sarcini:

Numele: Curea de Yoga Benzi elastice pentru Glezna Comune Corectarea Ligament Extensie

Material: 600D Oxford cârpă, burete, plușate pânză

Caracteristici: se întinde la picioare.Nici o deformare și o fractură de rezistență. 7 se intinde.Acesta poate fi folosit pentru antrenament de recuperare, yoga ajutor, și piciorul de corecție.

Dimensiune: dublu lungime de tensiune curea de aproximativ 110 cm/43.31 inch

Lista De Ambalare:

1 x Ligament Întinde Banda

Etichete: exercițiu machin, bicepsul, saltea de yoga curele, sală de fitness picior curea, practicanta benzi, universal extensie picior, bloc de yoga curele, ligamentul stretch, saltea yoga, extensie picior

Dimensiune Tension belt double length 110 cm
Element Nume Glezna comune de corecție cu ligament extensie
Numărul De Model trupa de fitness
Meterial 600D Oxford cârpă, burete, plușate pânză

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea