Transmisie Automată Fluid Schimbător De Viteze De Schimb De Ulei De Curățare Mașină

1 503.07lei

1 651.72lei

-8 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Transmisie Automată Fluid Schimbător De Viteze De Schimb De Ulei De Curățare Mașină

Descriere Produs:

Descriere:

Această Transmisie Lichid de Culoare Mașină de Schimb , direcția de curgere este controlat în mod automat , și spălare de schimb de ulei masina are o cantitate egală de schimb sistem .Puterea de cutie de viteze și schimbătorul este ușor de utilizat pentru a schimba uleiul.Eficiența este indicat atunci când se lucrează pe ceea ce doriți să-l eliminați, cum ar fi grăsimi și plombe de metal.Puteți să-l folosească și să-l instalați cu ușurință.Nu-l puteti rata !

Cum să utilizați:

1. Umpleți cu ulei nou baril în 12 litri de automatiza cutie de viteze baril.Rândul său, la stânga supapă de comutare la "PRESIUNE", și dreptul de a "RECICLA".Dacă externe ulei nou este necesar, apoi link-ul transparent vitta și externe ulei nou "UMPLERE", și să se întoarcă la dreapta ventil de comutare pentru "UMPLERE".

2. Afla răcori ulei de vita ATF.

3. Porniți motorul temporar și judecător direcția de ieșire și de intrare ulei de ambele părți.

4. Link-ul de pe rece pe ulei vitta și sfera valve, link-ul roșu de evacuare a uleiului supapa de la mașină nativ "ÎNTOARCERE", în timp ce intrarea ulei vitta este legată de mașină nativ e de plastic albastru petrol vitta "PRESIUNE".

5. Fundul acoperisul masinii, deoarece fiecare impuls de viteze are nevoie de operare.

6. Link-ul de compresor și comune "AER".

7. Porni motorul, Tăiere în viteză face ca uleiul folosit in automatizarea cutie de viteze butoi înapoi la mașină nativ este utilizat barilului de petrol la 3-4 litri.

8. Comutați pe domeniul supapa de roșu priză de ulei vitta, porniți ventil de comutare de la mașină nativ("+"direcția înseamnă mărirea de volum"- "direcția înseamnă diminuarea volumului), prima regla presiunea la 30psi timp, apoi începe să se umple de ulei nou in cutia de viteze, auto-viteza-variabila cutie apoi începe de schimb noi si second barrel, să decidă dacă pentru a mări sau diminua presiunea.

9. Fereastra de inspectare a mașinii "ULEI NOU "care este noul ulei trece prin fereastra de inspectare de evacuare ulei "USEDOIL" e care a folosit ulei de cutie de viteze trece prin.

10. Acorde o atenție la variația de volum și culoare de ulei în fereastra de inspectare de evacuare ulei "ULEI uzat", atunci putem regla volumul în orice moment, în scopul de a satisface nevoia de volumul de ulei din cutia de viteze, pana la priza de schimbare a uleiului de fault în aceeași culoare ca noul ulei.

11. În timp ce noul ulei si uleiul folosit este schimbul, fiecare de viteze este deplasat.Stea timp de 5-10 secunde, în funcție de ten.

12. Conectați vitta de cutie de viteze, porni motorul, se umple în "P" de ulei, alimentare cu ulei ATF în funcție de nivelul de ulei, între timp, verificați dacă există scurgeri de ulei.Atunci când nivelul de ulei este suficient, verifica fiecare milă când încercarea de a conduce.(care este absolut necesar)

Caracteristici Produs:

Direcția de curgere controlată automat și cantitate egală sistem de schimb de Ulei ciclism viteza fluxului de monitor Schimba uleiul prin puterea de cutie de viteze și schimbătorul Automat de schimbare a uleiului-extragerea funcție după ce a finalizat schimbul de ulei mod Eficient de a proteja cutia de viteze și scoateți grăsime și plombe de metal Asigur cantitate egală de schimb

Date Tehnice:

Forță motrice: (Electric) DC12V manometru: 0-60PSI Greutate: 84 kg Măsuri: 368*432*1016 mm(14.5*17*40 inch) domeniul de Aplicare: de Mijloc, Mici pe Benzina cu Motor de automobile si de Vehicule Diesel

Ambalare Listă:

1 X 12V Auto de Schimb de Ulei Culoare Aparat de Curatare 1 X Manual de Instrucțiuni 1Set X Conector (28Pcs) + Cutie 4 X Jante de 16 X M8 Șuruburi (pentru roți fixe) 1 Set X Conducta de Ulei

Imagini De Produs:

Etichete: comun separator, grăsime din metal, aer diesel încălzire, radiator flush mașină, masina motorul pompei de ulei, vifa woofer, cutie de viteze instrument, perie aragaz, strung vevor, service scule de mână

Origine NC(de Origine)
Numărul De Model 12VZDBSXQXJ000001V0
Nume De Brand VEVOR
Tip Instrument De Mână Piese

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea