30/35/50 Tip Foc Lanterna Temperatură Înaltă, Păr De Animale, Arderea Instrumente De Uz Casnic Lichefiat Sudare Cu Gaz Torch Arma De Foc Arzător

49.51lei

65.16lei

-24 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Draga mea, vă rugăm să rețineți că pentru mulți clienți necesită diferite lungimi de conducte Noi nu avem conducte pentru toate aruncătoare de flăcări în magazinul nostru.Dacă este necesar, vă rugăm să consultați serviciul cu clienții.

Oulis GPL torch este un sistem de încălzire și sudare folosind gaz lichefiat drept combustibil.Acesta poate fi folosit la o temperatură ridicată de 1300 & deg; cu de înaltă calitate, siguranță, confort, fără poluare și performanță stabilă.

Domeniul de aplicare:

Este potrivit pentru sudura metalelor, piese mecanice de încălzire (cu foc), industria de turnare (lut de bază de copt), scurgeri de patching acoperiș (topire asfalt), lemn de întreținere barca (uscare), carne (unhairing), cablu de comunicare de întreținere, vopsea veche de copt lopata de topire, bijuterii, produse din lemn de copt, granit suprafață netedă, de iarna incepand de încălzire, etc.

metoda de utilizare:

1. Inspecție: conecta toate piesele de la pistolul de pulverizare, strângeți colierul conductei de gaz, (sau strângeți-le cu sârmă de fier), conectați gaz lichefiat conector, aproape pistolul de pulverizare comutator, slăbiți de gaz lichefiat a buteliei, și verificați dacă există scurgeri de aer în fiecare parte.

2. Aprindere: ușor de presă pistolul de pulverizare comutator, aprinde direct la duza, și reglați torța comutator pentru a ajunge la temperatura necesară.

3. Close: închide mai întâi robinetul de gaz lichefiat cilindru, și apoi opriți comutatorul după ce focul este stins.Nr. de gaz rezidual este lăsat în țeavă.Hang pistolul de pulverizare și conducta de gaz și le-a pus într-un loc uscat.

& nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; de la înființarea sa, compania a fost luptă în afaceri pentru mai mult de zece ani.De-a lungul anilor, cu o reputație bună, s-a stabilit o bază solidă și sinceră relație de afaceri cu hardware majore și electrice companii din China.În scopul de a satisface cerințele clienților noștri.

& nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; pentru o lungă perioadă de timp, calitatea de compania a pus în aplicare cu strictețe cerințele naționale și standardele de producție, iar produsele au trecut & amp; CCC & amp; înregistrare obligatorie și alte relativă.Datorită sale de calitate de încredere, cinstit și de încredere, produsele sale se vând bine în toată țara.

& nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; principalele produse: reductor presiune instrument de sudare și de tăiere lanterna, lanterna seriei; înaltă, medie și joasă presiune furtun de serie; instrumente de ridicare, ridicare centura de serie; cablu de sudare cu clește, protecția muncii aparate; pistol de pulverizare, ulei de lubrifiere, instrumente de serie.

Persoană de Contact: manager Peng

Linie de telefon:

Mobil: 15753913066

Adresa: Hedong Hardware Zona Industrială, Linyi City

Site-ul: https://linyixinlijidian.1688.com

Etichete: arzător de lemn piese, pistol pentru copil, turistice arzător cu gaz, butan gaz torch, pantaloni scurti roz, semineu log, contor de temperatura, butan lanterna, poi pentru spectacol de foc, arzător de înaltă temperatură

Tip Instrument De Mână Piese
Utilizare Comerciale Fabricarea
Material Aliaj De Oțel
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model zhao398

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea