4 Modul USB Biciclete Lumina Lămpii de Calculator pentru Biciclete 3 Modul de Corn Lanterna Ciclu de Biciclete Vitezometru Fata Led-uri Lumini Bicicleta Far

115.25lei

188.96lei

-39 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Vrei pentru a obține un luminos lumina bicicleta pentru a merge pe timp de noapte ?Vrei pentru a avertiza alte masini sau piloti în timpul ciclism pe timp de noapte ?Vrei o bicicleta de contorul de parcurs pentru a atinge obiectivele de fitness ?Vrei o tare bike bell pentru a face pe alții să fie un avertisment ?Ți-ghidon nu este suficient de schimb pentru toate gadget-uri ?

NEWBOLER 3 in 1 cu bicicleta set este cea mai buna alegere.

Caracteristici

800 Lumeni faruri de Bicicletă vă oferă minunat de vizibilitate și să păstreze distanța de siguranță în întuneric.Bicicleta vitezometru exacte de urmărire la viteză și distanță vă ajută să vă pentru a obține mai distractiv de călătorie cu bicicleta sau cu ușurință atinge obiectivele de fitness. 120dB vorbitor oferi un avertisment clar pentru trecătorii de piloti si masini.Vă rugăm să bucurați-vă de ciclism cu acest gadget minunat în orice moment să se simtă viteza!

Caietul de sarcini

Nume:NEWBOLER Calculator de Biciclete Corn de Lumină Model: BK-1920 Faruri luminozitate: 800 lumeni mod de Iluminare: High/Low/Flash rază Efectivă: 200m Electronice corn: Aproximativ 120 dB Lampa timp de lucru: 5 ore/10hrs Calculator timp de lucru: 3000hrs Reîncărcabilă Baterie: 4000mAh modul de Încărcare: USB de încărcare timp de Reincarcare: 4 ore Senzor baterie: CR2032 Senzor timp de lucru: 12 luni, 1 oră/zi rezistent la apa: IP65 Greutate: aproximativ 145g Dimensiune: 110*40* 35 mm Culoare: Rosu / Albastru / Verde / Negru

Sursa De Alimentare

Built-in 4000mAh înaltă calitate baterie litiu reîncărcabilă, și cip inteligent pentru a obține o performanță mai bună ca multi funcția de accesorii.

Pornire/oprire/Standby

Porniți : apăsați Lung butonul de Alimentare după 3 secunde , biciclete de lumină și kilometrajul va activa în același timp.Opri: apăsați Lung butonul de Alimentare după 3 secunde de la orice stare, biciclete de lumină și contorul de parcurs se va opri și pe ecran nu se afișează.Modul de așteptare: După rândul său, pe ecran se va transforma în modul standby atunci când nu există nici o mișcare, după 4 minute, doar ceas si baterie de putere va fi afișat.

Calculator de biciclete

Bicicleta vitezometru exacte de urmărire la viteză și distanță vă ajută să vă pentru a obține mai distractiv de călătorie cu bicicleta sau cu ușurință atinge obiectivele de fitness. 12 FUNCȚIILE de CALCULATOR de BICICLETE: top/curent/Viteza medie, distanta, iluminat, tv LCD cu lumină din spate, ceas, timp, calorii, auto turn off/stocare a datelor, de economisire a energiei etc.;

Funcție de memorie

Atunci când bateria este descărcată, vă rugăm să încărcați în timp.Dacă acumulatorul este complet epuizat, aceasta va provoca toate datele pentru a fi complet pierdut.Modul de fabrică va fi restaurat după reîncărcare.Excursie Distantance (DST) : vă Rugăm să apăsați lung butonul de Alimentare timp de 3 secunde pentru a șterge DST, AVS, MXS, TM și CAL valoarea la zero.Bicicleta lumină și computerul va fi, de asemenea, dezactivați.Toate datele clare : vă Rugăm să apăsați lung "SET" și "MODUL" buton timp de 10 secunde pentru a șterge toate datele.Cum să resetați circumferinta, greutate ceas : Țineți Apăsați tasta de MOD și SETAȚI tasta timp de 5 secunde, în același timp, gazda intră setarea de stat.

Conexiune

Bicicleta odometru senzor conecta cu magnetic prin wireless, bicicleta bell conecta corpul de cabluri .Principiul de lucru de wireless versiunea wireless distanță ≤ 55 cm/21.65 inch distanta dintre magnet și launcher ar trebui să fie de 3 mm sau așa

Luminoase înapoi lumina

2.1 mare ecran LCD display cu sustinut de fundal,vă permite să citiți digital în mod clar în întuneric adânc de noapte sau în tunel lung.Păstrați apăsați SET cheie pentru 2 secunde pentru a porni, ține apăsați SET cheie pentru 2 secunde pentru a-l opri.

Bicicleta lumină LED-uri

800 Lumeni faruri de Bicicletă vă oferă minunat de vizibilitate și să păstreze distanța de siguranță în întuneric.Cablu de comandă sau Butonul de control, apăsați butonul "LED" pentru a schimba modelul sau apăsați activa butonul de pe corp pentru a schimba modelul.Există 4 moduri de luminozitate. (1)100% luminozitate pentru 1 Led; (2)100% luminozitate pentru 2 Led-uri se va întoarce la 60% luminozitate, dacă nu există nici o mișcare după 3 minute; (3)60% luminozitate pentru 2 Led-uri; (4)2 Led-uri flash, 2 Led-uri închise.

Rezonabil De Securitate Ray

Comparativ cu alte biciclete de lumină,aceasta bicicleta far caracteristici cu un design anti-orbire.Este luminos pentru o noapte de călăreți și nu orbi șoferii, creșterea siguranței pentru oraș călăreți și navetiști care se află prins în întuneric.

Reflector / Proiector

a sunat de lumina reflectoarelor face luminos mai lung, reflectorul face luminos și mai larg.pentru a face sigur că va avea o viziune clară pe timp de noapte.Doule T6 LED 800 lumen faruri cu 3 moduri(lumina puternica, lumina slaba; flash;), super-luminos, vă oferă minunat de vizibilitate și să păstreze distanța de siguranță în întuneric.

Bicicleta Bell

120dB vorbitor oferi un avertisment clar pentru trecătorii de piloti si masini.Vă rugăm să bucurați-vă de ciclism cu acest gadget minunat în orice moment să se simtă viteza!

Cu fir de control.Există 3 tipuri de modul de sunet. 120dB.Apăsați lung butonul "SPK" timp de 8 secunde pentru a selecta modul de sunet pe care ai vrut.Potrivit pentru toate tipurile de utilizatori.

Etichete: biciclete cadru, mic casca bicicleta lumină led-uri, biciclete, cubrebotas ciclismo, nu10cri, bicicleta lumen, corvette fata, mare de biciclete coada lumina, h faruri led, UniqueFire

Certificare NICI unul
Caracteristică 1 Biciclete Faruri/Ciclism
Origine NC(de Origine)
Alimentare Baterie
Versiune Wireless
Baterie 4000 mAh baterie cu Litiu
Tip Faruri De Biciclete/Biciclete De Co
Dimensiunea Ecranului 2.1 inch LCD ecran
led 2 T6 LED
Lumeni 800Lm
Numărul De Model Biciclete Lumina
Montare De Plasament Ghidon
Caracteristică 2 Ciclism Cronometru/Biciclete
difuzor 120 db

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea