Bambus Tăietor De Pâine Ghid De Tăiere Din Lemn De Pâine Cutter Pentru Pâine De Casă, Pâine, Prăjituri, Covrigi Pliabil Si Compact, Cu Firimituri

130.78lei

186.81lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

SEAAN Tăietor de Pâine Ghid de Tăiere Bambus Pâine Cutter Pliabil Compact Multi-funcțional pentru Pâine de Casă Tort Covrigi

MATERIAL BUN: Acest produs este fabricat din bambus material.Acest material este foarte natural și foarte ușoare.Bambus după tratarea la temperatură înaltă este rezistent la deformare și insecte și are o durată lungă de viață.

UȘOR DE UTILIZAT: Acest produs este foarte convenabil de a folosi.Bambus slicer vă permite să alegeți grosime, astfel încât să puteți găsi cu ușurință dimensiunea de care aveți nevoie și taie rapid delicate sandwich-uri sau gros opritoare de uși.Aceasta salvează o mulțime de timp, comparativ cu modul tradițional.

PLIABIL: Acest produs este proiectat pentru a fi detasabila.Dacă nu aveți nevoie să-l folosească, puteți cu ușurință demontați-l în mai multe bucăți de lemn.Acest lucru poate economisi foarte mult spațiu.De asemenea, puteți instala rapid atunci când aveți nevoie să-l folosească.

CURĂȚARE: Acest produs este foarte ușor de curățat, suprafața este netedă și nu va fi praf.Acest produs este, de asemenea, echipat cu o placă de bază care deține pesmet care se încadrează atunci când tăiați pâinea, care, de asemenea, salvează o mulțime de timp și efort necesar pentru curățare.

ÎNTREȚINERE: a se Depozita produse de bambus într-un loc uscat, bine ventilat, și pentru a evita lumina directă a soarelui.Stratul exterior al produselor noastre este o vopsea de protecție.Vă rugăm să evitați să utilizați un obiect ascuțit sau agent coroziv la deteriorarea stratului de vopsea.

firimiturile platforma, container pentru alimente, pâine instrument de prelucrare, tăiere cuțit ghid

Descriere:

Acesta este un tăietor de pâine tăiere ghid care vă pot ajuta să taie pâinea, rapid și curat.

Caietul de sarcini:

Tip Produs:Tăietor de Pâine Ghid de Tăiere

Stare: 100% De Brand Nou

Dimensiuni: 31.7*23.7*19 cm

Greutate: 1000 g

Material: Lemn De Bambus

Culoare: Lemn De Culoare

Pachetul Include:

1 * Tăietor De Pâine Ghid De Tăiere

Etichete: din lemn, tăietor de pâine, covrig mucegai, pâine cutii bambus pâine, oamenii de pâine, covrig cutter, brosa pâine, tăietor de pâine, w pâine, gogoasa tava, tăietor de bambus pâine

Certificare CE / UE
Caracteristică Aprovizionat
Numărul De Model JJPP047373300
Kit Numărul 1
De Copt & Patiserie Instrumente De Tip Alte
Material Alte

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea