100G Matcha Praf de inghetata de Ciocolata Tort Bucătărie de Copt Ingrediente Organice Matcha Ceai Verde Pulbere Accesorii de Bucatarie

15.94lei

20.98lei

-24 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte:

1、de Înaltă calitate Materii Prime: Cules ceai proaspăt de frunze de licitație și trece prin abur, măcinare, zdrobire, temperatura scazuta de uscare și alte procese, ceai pleca de nutriție sunt bine conservate în putere.

2、Pulbere Fină: După coacere, uscare și măcinare repetată, puterea este fin, neted și moale la atingere.

3、Ușor de Utilizat: trebuie Doar să-l sfâșie și să-l utilizați.Este un ingredient esențial pentru a încerca deserturi și trece timpul liber.

4、termen de Valabilitate Lung: vă Rugăm să păstrați puterea în loc răcoros și uscat.După deschidere, punga trebuie să fie sigilate și păstrate la frigider, care poate fi depozitat timp de 12 luni.Produsul finit este delicat, moale și ușor de mestecat.

5、Largă Aplicare: putere pot fi utilizate ca materii prime pentru a face prăjituri, tiramisu, etc.sau presărate pe suprafața tort de decorare.

Caietul de sarcini:

Ingrediente: ceai verde

Conținut Net: aproximativ 100g

Termen de valabilitate: 12 luni

Metoda de depozitare: loc uscat, racoros, pentru a evita lumina directă a soarelui

Lista De Ambalare:

1 Pachet de Matcha Praf

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) 2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 60 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului! 6. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Etichete: matcha, lavanda crema cicatrice, matcha tel, ingrediente mederma crema cicatrice, japonez matcha ceai, isilandon crema cicatrice, nourish crema cicatrice, tmc crema cicatrice, matcha praf de ceai, arsychll crema cicatrice

Material Alte
Certificare CIQ
Tip ingrediente pentru copt
Kit Numărul 1
Numărul De Model matcha praf
Termen De Valabilitate 12 Luni
Caracteristică Eco-Friendly
De Copt & Patiserie Instrumente De Tip Alte
Numele matcha praf

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea