DABELINK Switch HDMI 4K Bi-Direcție Adaptor HDMI Switch 2x1 pentru TV Box Switch HDMI Bi-Direcția Comutatorul de Joc TV HDMI Switcher

37.95lei

55.00lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caietul de sarcini:

1.HDMI rezolutie 4k2k@60HZ /3D /1080p /1080i /720p /576p /576i/480p/480i

2.Suport video color format: 12-bit Adâncime de culoare de pe canal; maxime de 32-biți pe toate canalele

3.Suport format audio: DTS/Dolby true - HD/LPCM7.1/Diby-AC3/DSD și alte formate audio

4.Intrare cablu la distanță:

5.Ieșire cablu la distanță:

Pachetul Inclus:

1.HDMI Bi-Direcție comutator

2.Manual de utilizare

Notă:

1. În funcție de dispozitivul conectat pentru a distinge modul care este, de exemplu, atunci când două surse de semnal dispozitive(DVD/PS3/TV de foc) sunt conectate, ele sunt în Modelul 1; atunci când două dispozitive de afișare(TV/monitor) sunt conectate, ele sunt în Modelul 2.

2. Înălțimea buton care determină semnal HDMI/ieșire pentru a comuta la.

De exemplu: atunci Când este apăsat butonul (când butonul de înălțime este mică), HDMI1 este selectat;în caz Contrar, HDMI2 este selectat.

3. Nostru switcher nu are suport comutare automată, este complet bazat pe selecția butonul pentru a determina selectat sursa de semnal/TV. (De exemplu, dacă butonul este în poziția"apăsat"de stat, după ce ați conectat două surse de intrare și un monitor, semnalul de sursa 1 este selectată în mod implicit)

4. Nostru port HDMI nu acceptă conectarea echipamentelor audio direct.

1. Modelul 1(Cele două Surse HDMI sunt conectate la un Ecran)

Dispozitiv de ieșire ecran negru /dispozitiv de ieșire ecran splash

(1), Deoarece produsul nu are o sursă de alimentare independentă, este posibil ca sursa de alimentare de la sursa de intrare este insuficientă.Este recomandat la putere pe ambele dispozitive de intrare, în același timp.

(2)Aceasta poate fi, deoarece rezoluția dispozitiv de intrare este prea mare, este recomandat să reduceți rezoluția de la dispozitivul de intrare.

(3)Aceasta poate fi, deoarece cablul de conectare este prea mult timp sau calitate nu este suficient de bun.Este recomandat să înlocuiți cu o perioadă mai scurtă sau mai bine cablu de calitate.

2. Modelul 2 (O Sursă HDMI este conectat la două ecrane)

2.1 ecran Negru, atunci când ieșire de comutare

1) atunci Când cele două Televizoare configurații sunt diferite

De exemplu: Când Ieșirea este un TELEVIZOR High-end si low-end TV.dacă doriți să comutați froma de profil înalt TV la un low-profile TV, de la low-profile TV nu poate sprijini

HDR4K60hz/3D/1080p/1080i, rezultând într-un ecran negru.Este recomandat să reglați el rezoluție de sursa de intrare înainte de comutare.

2) Când două Televizoare au aceeași configurație

A. Aceasta poate fi, deoarece cablul de conectare este prea mult timp sau calitate nu este suficient de bun.Este recomandat să înlocuiți cu o perioadă mai scurtă sau mai bine cablu de calitate

B.Aceasta poate fi, deoarece sursa de intrare rezoluție este mai mare decât doi TV rezoluții,este recomandat pentru a reduce sursa de intrare rezoluție sau a comuta la modul automat

2.2 rezoluția De ieșire nu ajunge 4K60HZ

În general, produsele noastre de sprijin 4K60HZ, care poate fi, deoarece dispozitivul de intrare sau dispozitiv de ieșire nu au 4K60HZ, sau pentru că 4K60HZ de dispozitiv de intrare este în YUV4: 4: 4 format, și producția de TELEVIZIUNE este în 4K60HZ YUV4: 2: 0 format.Ca urmare, sursa de intrare se poate doar reduce rezoluția la ieșire.

Etichete: hdmi ecranul quad, hdmi in și out, sdi switcher, Splitter-ul hdmi 2.0, hdmi smart switch, hdmi de emisie-recepție, tlc tv, 2 port kvm switch hdmi dual monitor, dipzol hdmi switch kvm dual monitor, hd video switcher hdmi

Dimensiune 54x52x19.5mm
Certificare ROHS
Tip Cabluri HDMI
Numărul De Model OZAB
Sursă De Alimentare Externă No
Pachet Da
Conector B HDMI
Greutate 70g
Un Conector HDMI
Amplificator No
Nume De Brand DABELINK
Gen De Sex Masculin-Masculin
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea