USB Reîncărcabilă cu LED-uri Colorate Lumina de Noapte Câine Animal de Silicon Moale Respirație Desene animate pentru Copii Lampă pentru Copii Cadouri

69.66lei

126.65lei

-44 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

dragă prietene, Suntem un profesionist producător de LED-uri portabile lumini și lumini de decor, Am s upport en-gros și serviciu de livrare directă .Va vom oferi produse și servicii calificate.Nume Produs: Silicon Colorat Lumina De Noapte

Material: ABS + PC + Silicon

Putere: 0.5 W

Curent: 0,1 A

Tensiune de alimentare: 5V

Sursa de Alimentare: USB de Încărcare

Capacitate acumulator: 1200mAh

Timp de încărcare: 2.5 ore

Timp de lucru: 10hours

Emit Culoare: 7 Culori

Caracteristici

1.Făcut de siguranță BPA-free material de silicon moale, fără muchii ascuțite, suprafață moale de Presă, dimensiunea portabil și eco-friendly, este într-adevăr bun cadou perfect pentru copii, copii, adolescenți, adulți, prieteni sau colegi.

2. Usor de Presă/ pat de control:- copii lumina de noapte, conceput pentru copii să învețe și să se joace - Apăsați sau pat iepuras de a schimba culorile.

3. Adorabil aspectul: forma este conceput pentru a fi iepure adorabil.Ține într-o stare de spirit buna, cu iluminat moale;

4. Culoare-schimbare lampa: cu Cele 7 culori se poate schimba, în scopul de a forma o schimbă treptat culoarea.Prin silicon moale suprafață, lumina pare moale și cald.A crea o atmosferă confortabilă și relaxantă; utilizați telecomanda pentru a schimba culoarea.

5. Portabil dimensiune: Ușor de transportat și așezat pe masă.Pachet 1 X Silicon Colorat Lumina de Noapte 1 X Cablu USB Politica de Transport:

1.Vom aranja shippment cât mai curând posibil prin intermediul transportatorii de încredere după plată.

2. Comune Transport Gratuit Logistica: Post Obișnuit Pachet Mic & China Post Aer Înregistrat Mail poate avea 20-60 zile, mai Repede transport este disponibil ca pe o opțiune.

3. Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap.satisfactia dumneavoastra este urmărirea noastră, logistică Internațională viteza este afectată de mai mulți factori, putem să vă asigur: Nu parcelă semnat, rambursare completă, fără nici un motiv.

Feedback-Ul Și Retur:

Dacă vă place produsul nostru, vă rugăm să lăsați-mi tot 5 stele feedback-ul (Produs conform Descrierii de 5 stele, de Comunicare 5 stele și Transport timp de 5 stele) și fotografii pentru a ne sprijini, ne va fi apreciat că puteți, de asemenea împărtăși cu prietenii tăi de pe VK , ru.itao, Facebook, sau Twitter.

Dacă nu sunt atât de mulțumit în orice privire, vă rugăm să nu ezită să ne contactați înainte de a ne părăsi feedback-ul negativ, nu va rezolva toate problemele pentru tine.Vă rugăm să amintiți-vă, scopul este începutul serviciul nostru:).

Etichete: lampa cascada, drăguț led, profoto lumină moale, Glow Stick, din lemn girafa lămpi, lampa led, gradina animale de lumină, tavan lampa de animale, lifesmart, tip lumina de noapte

Este Dispozitiv Inteligent No
Tensiune 3V
Generarea De Energie Comutator
Corpul Material ABS
Nume De Brand OUIO
Origine NC(de Origine)
Certificare ROHS
Este De Becuri Incluse Da
Sursa De Alimentare Baterie Reîncărcabilă
Suport Dropshipping
Putere 0-5W
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Tip Baterie Litiu Metal
Numărul De Model SKUJJ00004
Utilizare Vacanta
Este Baterii Incluse Da
Forma Animale
Tip Lumina De Noapte
Este Nevoie De Baterii Da

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea