Colorat Ocean Val Înstelat Aurora LED Lumina de Noapte Proiector Luminaria Noutate Lampa USB Lampa Veioza Iluzie Pentru copii Cadouri

78.42lei

120.62lei

-34 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici

[Telecomandă și senzor de atingere]: cele mai recente Noastre de val lumina de noapte proiector cu telecomanda si senzor de atingere, puteți controla în mod liber de rotație, volum, setări de sincronizare, și a regla luminozitatea, modul de iluminare, sunet de muzică.Adaptor în pachet; baterie pentru telecomanda nu sunt incluse)

[12 Led-uri și 8 moduri de iluminare]: home decor de Ocean Val Proiector proiecte culoare lumina pe tavan si pereti de orice spațiu neted, care este foarte potrivit pentru decorare dormitor.Ea are 8 moduri de iluminare pentru tine de a alege, și puteți ajusta cele mai potrivite luminozitate.

[6 tipuri de sunete naturale și-a construit în difuzoare]: dormitor lumina de noapte val proiector, construit-în pădure, insecte sunet, de pescăruș, de sunet, de apă și de sunet de păsări, muzica fericit de natura, cântec de leagăn 1, cântec de leagăn 2. Și vă puteți conecta la ipod, iphone, MP3 sau alte dispozitive și de a folosi cablu audio în pachet pentru a juca cântec de leagăn.

[45 gradul de afișare unghi reglabil]: telecomanda proiector poate inclinare 0-45 grade în funcție de nevoile dumneavoastră, și poate sta vertical sau proiect în direcții diferite.Dormitor luminile sunt foarte potrivite pentru o vacanță pentru copii decoratiuni de partid, și de a ajuta pentru a oferi un aer profesional și prietenos de dormit sau de odihnă mediu pentru copii și copii.Acest ocean wave led lumina de noapte proiector este un cadou perfect pentru tine, iubitul, familia, prietenii, etc.

[Auto-off timer]: oceanul de lumini, val lumini, cameră de decoratiuni de Craciun, lumini de Halloween, piscină built-in 1H, 2H, 4H oprire automată cronometre, liber setați oprire automată după ora curentă, pentru a ajuta copiii dvs. de a adormi si de a aduce cu ușurință un somn Mai bun.Desigur, puteți anula cronometrul și se lasă peste noapte.

[8 moduri de iluminare]

1. Roșu, albastru și verde (atmosferă romantică);

2. Roșu și albastru, roșu și verde, albastru și verde culoare mixt lumina intermitent (culoare);

3. Roșu atmosferă;

4. Blue ocean;

5. Lumina verde (Verde Aurora Borealis);

6. Roșu, albastru și verde ciclu. (Magic Spațiu);

7. Violet, roșu, albastru și verde ciclu, intermitent (sala de banchet efect);

8. Nici un efect de iluminare: hipnotic de redare a muzicii;

Notă:

1. Vă rugăm să nu lăsați copiii sub 6 ani-l folosească singur.Nu așezați acest produs pe o suprafață inegală pentru a preveni de la a fi scăzut.

2. Ocean Wave Proiector are nevoie să fie conectat înainte de a putea fi utilizate și nu poate fi perceput; vă rugăm să folosiți un 5Vusb cablu sau adaptor pentru încărcare (nu include adaptorul)

Lista de ambalare:

1 * Somn ocean proiector

1 * Telecomanda (baterie nu sunt incluse, trebuie să-ți aduci propria baterie AAA)

1 * cablu Audio

1 *USB

1 *manual de Instrucțiuni

Etichete: aurora unghii pulbere, proiector de stele, jedi, noapte înstelată proiector tiktok, miracast proiector, Dinozaur 3d lampa, lampa led, aurora proiector, drăguț proiector, copilul proiector

Nume De Brand OLOEY
Utilizare Vacanta
Numărul De Model HO1070EPWAH3
Origine NU(Origine)
Corpul Material ABS
Tip De Element luminile de noapte
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Certificare ROHS
Este Nevoie De Baterii No
Generarea De Energie Comutator
Este De Becuri Incluse Da
Tip proiector
Putere 0-5W
Este Baterii Incluse No
Forma RUNDA
Sursa De Alimentare DC
Tip Baterie NICI unul
Este Dispozitiv Inteligent Da
Tensiune 5V

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea