0.5/1/2M Oglindă de Perete Autocolant Reflectorizant Auto-adeziv DIY animale de COMPANIE Oglindă de Cristal Decalcomanii de Perete rezistent la apa HFing

29.24lei

38.98lei

-24 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Oglindă de Perete Autocolant Reflectorizant Auto-adeziv DIY animale de COMPANIE Oglindă de Cristal Decalcomanii de Perete rezistent la apa HFing Produs caietul de sarcini: Descriere:

1. Oglindă de perete autocolant: Aceasta oglinda de perete este un unic de perete decal sau autocolante de perete pentru casa si decoratiuni, aprinde o cameră fără vopsea.

2. Utilizare : Pentru sufragerie, baie, toaleta, vestiar copii, sala de jocuri, sala de mese decor, etc;

3. De înaltă calitate : Fabricat din înaltă calitate pentru animale de COMPANIE, ușor pentru a lipi și eliminate fără a afecta peretele tău.Există o proteja de film de la suprafață, vă rugăm să-l smulgă după lipire autocolant oglinda de pe perete.

4. Rezistent la apa : Impermeabil proces, nu este nevoie să vă faceți griji despre murdăria de suprafață

5. Simplu și ușor de îmbinare: Pot fi asamblate în funcție de preferințele dumneavoastră

Note:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efecte de lumină, culoarea reală a acestui articol ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.

2. Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

Caietul de sarcini:

Material: hârtie, lipici, animale de COMPANIE, oglindă strat, folie de protectie Funcția: decor, umiditate-dovada

Stil: Reflectorizante hârtie de perete

Categorie: hârtie de Perete

Aplicabile spațiu: Baie

Dimensiune: (0,1 MM)50*50cm; (0,1 MM)50*100cm; (0,1 MM)50*200cm; (0,1 MM)60*100cm; (0.2 MM)50*100cm; (0.2 MM)50*200cm

Culoare: Argintiu

Include: 1 x Autocolant Perete măsuri de Precauție:

Vă rugăm să deschideți ușor înapoi autocolante, în caz contrar se poate deteriora mercur hârtie și afectează efect de imagine.Vă rugăm să inserați pe un plan neted, marginile oglinzii autocolante nu se înclină atunci când inserați codul, în caz contrar, imaginea de pe margini va fi distorsionată.Numai potrivit pentru buna media, cum ar fi sticla, metal, pereți fără praf;

Pachetul Include: 1 x Perete Autocolant

1,Despre Transport: După ce comanda produsul, ne va livra achiziție în termen de 3-4 zile.Dacă aveți cerințe speciale,vă rugăm să ne lăsați un mesaj sau contactati-ne direct. 2,Despre Rambursare: în Cazul în care mărfurile sunt deteriorate în tranzit, îl poți returna în termen de 7 zile.Atunci când se aplică pentru o restituire,cumpărătorul trebuie să obțină confirmarea de la vânzător. 3,Despre comerțul cu Ridicata și Dropshipping: Pentru en-gros, va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-8 zile pentru a ajunge.Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să. 4,Cum Pot urmări coletul meu?: Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) 5,Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?: Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

Etichete: fixați pe perete autocolante, autocolante murale 2m, Oglinda, miracullum autocolante de perete, cristal autocolant de perete, oglinda autocolant, fast fold ecran, film frigider, placi de mozaic, miror autocolant

Cenzura Cod 228762
Clasificarea Mobilier Autocolante
Material PVC
Stil Modern
Scenarii PERETE
Caietul de sarcini Multi-piece Package
Numărul De Model Autocolante De Perete
Tema rezumat
model Suprafață Oglindă De Perete Autocolant
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea