Modern Minimalist Arta De Perete Nud De Femeie-O Singură Linie Single Vinil Perete Decal Autocolant E507

28.08lei

40.10lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caietul de sarcini:

- Suntem compania de vinil taiere autocolant decal - Am suport de Dropshipping, en-gros de produse, putem oferi cel mai bun pret, produse de înaltă calitate. - Material:Mediu; Detașabile; Rezistent La Apa; Culoare Pură. - Decor: Dormitor, Living, Camera de Oaspeti, Baie, Bucatarie, Birou, Camera pentru Copii creșă, Cămin, Magazin, și așa mai departe.

Despre Culori:

-Avem 20 de culori pentru a se potrivi diferite medii. -Dacă vă place alte culori, vă rugăm să alegeți de card de culoare și lăsați-ne culoarea sau numărul de culoare.De exemplu:2#

Despre Dimensiunea:

-Putem accepta dimensiuni personalizate sau alege dimensiunea noastră. -Dacă ai nevoie de alte dimensiuni, vă rugăm să e-mail-ne, noi vă va oferi o personalizare link-ul.

Ușor de utilizat :

- Alegeți o suprafață netedă, suprafață curată și uscată. - Dezlipi eticheta de foaie unul câte unul. - Poziția adeziv pe o suprafață plană, fără apăsând-le, astfel încât acesta vă permite posibilitatea de a le retrage și repoziționați-o din nou. - Dacă rezultatul este satisfăcător pentru tine, lipi ferm la suprafața apăsarea bule de aer spre exterior.

Etichete: nud autocolant de perete, stripe bandă, rezolva-o singură bucată, cerb decal, nud vopsea, nud de femeie pictura, nud jucărie, o pice costume de baie, kingmax, rochie de vinil

model Avionul De Perete Autocolant
Clasificarea
Din Yiwu.CN
Stil Stil American
Cenzura Cod E507
Caracteristici De protecție a mediului, impermeabil, detașabil
Scenarii PERETE
culoare Pot fi personalizate
Caietul de sarcini Single-piece Package
Material Vinil Autocolant De Perete
Numărul De Model Autocolante De Perete
Tema model
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea