Pentru Toyota Reiz Doresc 05-07 08-09 20-23 De Dezaburire Auto Oglinda Retrovizoare Orbire Dovada Albastru Ochelari Lampă Cu Led-Uri Aprinse De Semnalizare

184.08lei

202.29lei

-9 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

Built-in baza de încălzit unitate,albastru oglinda temperatura până la aproximativ 60℃.Albastru oglinda, de asemenea, să păstreze curat,atunci când mașina în ploaie și zăpadă de zile.

Albastru oglinda vizualizare larg,oglinda retrovizoare cu unghi larg decât auto originale standard oglindă,șoferul poate vedea masina care, în unghiul mort.

Lumina de semnalizare: albastru oglinda built-in lumina de semnalizare, de avertizare partea din spate masina cand masina rândul său, rândul său, la stânga sau la dreapta.

Albastru placare ,că au efect anti-orbire efectul de orbire de la masina din spate

100% de brand nou, la fel ca imaginile de mai sus

Nu aveți nevoie de a schimba vehiculului original circuitele

Ascuns de asamblare.Lumini LED-uri sunt în spatele oglinzii retrovizoare

Doar sticla - Include placa de suport,nu de locuințe

Această oglindă de sticlă face un înlocuitor mare și economii de costuri de peste un dealer oglindă Conținutul Pachetului: 1 buc x partea Stanga sticlă oglindă cu baza

1 buc x partea Dreapta sticlă oglindă cu baza

**Despre Livrare: vă Rugăm să acorde mai multă atenție pentru a adresa dvs. de ordine, care TREBUIE să corespundă cu adresa de livrare.

Elementele vor fi livrate în termen de 1-3 zile lucrătoare după plata.

Transport vor fi la nivel mondial prin intermediul SpeedPAK/Epacket/China post air mail/DHL/Fedex/EMS.

Zonă de la distanță poate provoca taxă suplimentară de transport.

SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

Vă rugăm să verificați elemente, atunci când sunt livrate, dacă este deteriorat, vă rugăm să-l accepte și să ne contactați imediat.Vom face o confirmare și retrimite unul nou.

Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida. **Despre Feedback-Ul:

Orice feedback de la tine va fi mult mai apreciat.Vă rugăm să ne contactați în primul rând pentru ORICE întrebări, nu da nici un feedback negativ sau disputa fără a contacta.Am promisiunea de toate problemele vor fi rezolvate în termen de 7 zile, pls nu-ți face griji.

Puteți să ne contactați prin următoarele modalități: eBay Caseta de Mesaj

Feedback-Ul Bun Recompensa!:Obțineți mai multe cupon sau un cadou dacă oferi Imagini sau Vedio, în Facebook,twitter,instagram sau forum profesional. **Contactați-ne: Dacă doriți să plasați un ordin de mare pentru en-gros, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Dacă aveți nevoie pentru a comanda mai multe elemente, place să ne știe în primul rând.Va putem oferi un discount. **Vă Rugăm Să Rețineți: --

-- img{max-width:100%}

Etichete: VRPARK, sunglase, toyota hilux oglinzi, hiac, sticlă citit, land cruiser oglindă, acoperire oglinda toyota, toyota hilux fender oglindă, toyota hilux vigo oglindă, chrome hiace

Numele Modelului DP202011010002
Tip De Material Sticla
Tip De Element Oglinda & Acoperă
Origine NC(de Origine)
Extern De Certificare De Testare CCC
Modelul Anului 2005-2020
Caracteristici Speciale Mare, vedere
Articol Greutate 0.5kg

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea