Rotație de 360 de fixare cu șuruburi Balama de Ușă Oglindă pentru Jeep Wrangler JK 07-17 JL 2018 TJ 96-99 Masina Portierei Laterale Retrovizoare Eliberare Rapidă Oglindă

86.92lei

107.32lei

-19 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

Compatibilitate mai mare

Îmbunătățit mărime se potrivește tuturor Jeep Wranglers (toate JL, JK, TJ, LJ, YJ și CJ).Firul de cele mai multe standard de Aventura oglinzi este de 10mm, care nu este potrivit pentru cele mai multe, TJ LJ, YJ și CJ.

Usor de instalat

După configurarea inițială, trebuie doar să instalați o piuliță pentru a instala și dezinstala oglindă.Toate standard de aventura oglinzi trebuie să fie complet demontat și a înființat de fiecare dată când sunt folosite.

Conducere în condiții de siguranță

Oglinda păstrează crucea bretele de amortizare, de a face vehiculele spatele mai clară și te face mai sigur pe drum.Include instrucțiuni și sfaturi.

Robust și puternic

La omnidirectional universal joint bolt poate ajusta cu ușurință unghiul de vedere, și folosește un trei-șurub de fixare a sistemului pentru a preveni poziția oglinzii retrovizoare de la trecerea în timp ce conduceți.Robust din metal cu material durabil acoperit cu pulbere de suprafață.Mare de 7.7 inch oglindă.

Stabil și anti-shake

Nostru oglinda retrovizoare adaugă un fix rod, și este echipat cu un nailon mașină de spălat, care poate reduce foarte mult agitare și stabiliza mai bine oglinda retrovizoare.

Caietul de sarcini:

Tip: Masina de oglinda retrovizoare

Material: metal

Culoare: Negru

Cantitate: 1 pereche

Dimensiune: 7.6 x 5.6 x 2.2

Oglinda Diagonala Lungime: 7.7

Greutate: 1400g/49.38 oz

Ambalare:

1 pereche de oglinzi retrovizoare

Etichete: 360 de grade oglindă, jeep wrangler, wrangler yj, jk depozitare, 360 de grade ușă balama pivot, onever bărbați, bolt catch, jeep wrangler clip oglinzi, a condus jeep wrangler jl, panoramic oglinda retrovizoare 5

Articol Greutate 1.4kg
Tip De Material Metal
Extern De Certificare De Testare ce
Caracteristici Speciale oglinda retrovizoare auto
Numele Modelului oglinda retrovizoare auto
Nume De Brand Onever
Articol Diametru 2.2
Tip De Element Oglinda & Acoperă
Modelul Anului 2020
Element De Lungime 7.6 ''
Înălțime Element 2.2 ''
Lățime Produs 5.6 ''

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea