Masina pe Bancheta din spate Organizator Portbagaj Auto Sac de Depozitare Organizator Masina Bancheta din Spate Accesorii de Interior ochiurilor de Plasă Buzunare Pentru SUV, Camion, Vehicul

54.59lei

60.66lei

-10 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte: 1.Realizate din oxford pânză și ușor de nailon ochiurilor de plasă, este rezistent la apă, ușor de curățat, rezistent la zgarieturi, rezistent la uzura, de jos în pantă forma, se potrivesc perfect la partea din spate a scaunului.

2.Multi-buzunar de proiectare: 5 accidentat stretch mesh buzunare, 1 mare Oxford buzunar, 6 benzi elastice pentru o buna depozitare a rundă de elemente, practic din spate seat organizer cu multiple compartimente le împiedica de la rulare și a elibera spațiu în portbagaj.

3.5 piese de lungă magie benzi pe spate , Ușor de a instala și de a descărca lungi De magie bandă pe partea din spate în condiții de siguranță fixează partea din spate a scaunul de masina, reducând în mod eficient influența de articole în sac.A juca un anumit rol protector.

4.Organizator masina: încărcare și sortare diverse lucruri, cum ar fi jucării, cutii de țesut, sticle, umbrele, băuturi, cărți, alimente, echipamente sportive, etc., pentru a călători și necesitățile de zi cu zi.

5.Compatibilitate universală: Poate fi utilizat în toate simțit bumbac trunchiuri, autoturisme, Suv-uri, microbuze, depozitare, etc.

Parametru: Nume: portbagaj cutie de depozitare

Material: Oxford pânză, piele

Culoare: Negru

Dimensiune: Aprox.46*35cm/18.11*13.79 în.

Greutate: Aprox.330g

Caracteristici:

Dublu gros de materiale sunt durabile și ușor de curățat.

Cârlig & bucla fix metodă, stick-ul și de a folosi.

O varietate de spațiu de stocare.

Packa ge Lista:

Cutie de depozitare*1

Etichete: scaun auto organiza, auto întuneric, vintage rv accesorii, cutia în mașină, camion, largus portbagaj sac, personalizare auto accesorii, câinele scaun auto m, rulote și autorulote de stocare, seat altea

Greutate Approx 330g
Tip De Material Oxford pânză, piele
culoare negru
Tip Portbagaj Cutie / Punga
Dimensiune Approx 46x35cm/18.11x13.79in
Origine NC(de Origine)
Numele Portbagaj Cutie De Depozitare
Material Oxford pânză, piele

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea