2 BUC Scaun Auto Crăpătură Cutie de Depozitare Buzunar Organizator Suport de Piele Cutie de Depozitare de Carte Suport pentru Telefon Buzunar

69.33lei

165.05lei

-57 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere Produs:

*1.Acesta este fabricat din superioară de piele PU si plastic ABS, rezistent și durată lungă de viață.De protecție a mediului, fără miros.

*2.Proiectare generală, potrivit pentru cele mai multe masini, ușor de instalare.

*3.Creșterea spațiu de stocare în mașină, acesta poate stoca cheia de la mașină, bill, telefon mobil, card de parcare, portofel, cutie de țigări și așa mai departe.Rezervate gaura de încărcare de proiectare, în condiții de siguranță și de frumos.

*4.Design de produs, de asemenea, poate bloca în mod eficient decalajul pentru a preveni apariția de lucruri care se încadrează în decalaj de relaxare.

*5.Usor de instalat, doar se introduce diferența cutie de depozitare scaun si consola.

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Masina De Cutie De Depozitare

Material: PU Piele+Plastic

Culoare: Maro/Rosu

Dimensiuni: 25.5*16.3*7.5 cm/10.1*6.4*2.9 în

Caracteristici: Ușor de Utilizat, Durabil, Mașină de Organizator

Pachetul inclus :

2 * Auto Cutie De Depozitare

Notă:

(1) Toate imaginile sunt profesional colorate, dar din cauza diferite de lumină ambientală și de afișare diferite setări de dispozitiv, pot exista unele abateri între imaginile pe care le vedeți și elementele ei înșiși.Vă rugăm să înțelegeți.

(2) datele măsurate manual, și pot exista unele abateri, dar aceasta nu afectează utilizarea.

Etichete: scaun auto organiza, planta de buzunar, bandaj suport de telefon, titularul de telefon, card credit titular, masina pentru autocolant, att telefoane, ika de stocare, personalizare auto accesorii, câinele scaun auto m

Tip Cotiera Cutie Depozitare
Tip De Material PU piele+Plastic

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea