DIY din Lemn Nefinisat, Sunca Titular cu Nealunecoase Pad pentru spaniolă Jambon Multifunctional Titularul Fiabile de Calitate înaltă calitate din lemn de pin

21.22lei

29.48lei

-28 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

1. Neterminate Sunca Titular: Acest neterminate DIY sunca titularul poate tăia șuncă cu os și are un stil unic.Este foarte potrivit pentru tăierea și afișarea spaniolă Serrano, potrivit pentru Iberico, șuncă de Crăciun, potrivit pentru Jamon sau pentru Prosciutto în Italia.

2. Multifunctional Suport: lemn DIY suport poate fi folosit pentru vacanta mese festive, petreceri de familie, mese de ziua Recunostintei, dineuri oficiale cu prietenii sau doar pentru utilizarea de zi cu zi, non-alunecare pad pe baza ajută preveni alunecarea accidentală în timp ce fumatul sau copt.

3. Fiabile de Calitate: sunca, titularul este fabricat de înaltă calitate din lemn de pin, și este echipat cu suruburi si surubelnite, care este ușor de asamblat.Suportul poate fi, de asemenea, vopsite sau acoperite cu material de etanșare, pata sau lac în funcție de preferințele dumneavoastră.

4. Buna Dimensiuni: neterminate sunca titularul este de aproximativ 16 x 7 x 0.8 cm inaltime.Brațul dimensiunea este de aproximativ 11 x 1.2 cm.

5. Practic Titular: Acest ham titularul este perfect pentru JAMONERO sunca SERRANO, pentru IBERICO și pentru ACORN jambon, practic și simplu, este potrivit pentru nou adaptabil ham pentru a obține cel mai bun efect de tăiere și stabilitate maximă.

Caietul de sarcini:

Nume: Ham Titular

Material: Pin + Metal

Dimensiuni: 16 x 7 x 0,8 în

Lista De Ambalare:

1 x Ham Titular

Etichete: manusa husă, hex impas, 4mm șurub, despre lga2011 soclu, minge de tinichea, alamă spacer, alamă șurub, șurubul de alamă, șurub impas, pcb impas

Numele ham titular
Material Pin + Metal
Dimensiune 16 x 7 x 0.8in
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea