AidMax PRO05 90M de la Distanță fără Fir Alimentare Termometru de Bucatarie Dual Sonda Pentru GRĂTAR, Fumător, Grill, Cuptor, Carne Cu Timer

109.26lei

153.90lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

● AidMax PRO05 Inteligent Bluetooth BARBECUE Termometru

Fără bătăi de cap, compact și convenabil, tot ce trebuie să faci este pur și simplu introduceți sondele în carne (asigurați-vă că este în centrul de mâncare pentru a obține un rezultate precise), a stabilit obiectivul de temp, și de mers pe jos.

● Până la 6 Sonde:

Cu 6 culori diferite-sonde marcate, pentru a primi instant lecturi pe diferite tipuri de carne simultan.

● Caietul de sarcini

Interval de temperatură: 32°F și 572°F (0°C la 300°C) Lungime Sonda: 6.5 în calitate alimentară din oțel inoxidabil sonda Lungime Cablu: 47in plasă din oțel inoxidabil cablu Gama de Wireless: Interior 100Ft, Piscină 170Ft Temp de Conversie: °F & ℃ Display: Ecran LCD & App App Disponibilitate: IOS / Android

● Alegerea perfecta

Cuptor, Fumător, Grill, Coacere, Cafea Uaking, Lichid de încălzire

● Setarea Temperaturii

Rare, medium rare; mediu; mediu de bine; bine făcut pentru differenctly mancare gatita

● Alarmă

Cel mai mare si cel mai mic alarmă de temperatură; Gama de alarmă; Timp numărătoarea inversă de alarmă

AVERTIZARE

❶ Cea mai mare temperatura cu CABLU de sonde poate rezista este 716℉.Vă rugăm să NU lăsați cablul în cuptor sau fumător în cazul în care este mai presus de 716℉. ❷ CABLU de sondă nu este rezistent la apa, sonda nu poate fi pus complet în apă.

Conținutul Pachetului

1 x AidMax PRO05 Termometru 6 x Sonde de Temperatură 1 x Gratar Clemă 1 x Lichid Clemă 1 x Manual de Utilizare 1 x Cutie Pachet

● Bazează pe o industrie-lider de garanție de Viață limitată

Profesionale după-echipa de vanzare promisiunea de a răspunde în termen de 24 de ore.Orice întrebări și sugestii sunt binevenite pentru noi.

● Despre AidMax

AidMax este un boutique producator de high-end de precizie bucătărie instrumente de măsurare.Compania noastră s-a născut din nemulțumirea cu inexacte, lent, și subțire termometre că deservite moderne chef.Suntem dedicat pentru a face dumneavoastră de gătit mai inteligent.

● Feedback-ul

Odată ce ați primit produsul, vă rugăm să luați un moment pentru a ne lăsați un feedback pozitiv.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi Feedback Neutru sau Negativ, Vom încerca noastre cele mai bune să rezolve problema pentru tine.

● Sfaturi

Dacă produsele au nici o problemă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin Balioilhaircare.ro este primul centru de mesaje.Vom rezolva problema până când sunteți mulțumit.Pentru mai multe opțiuni despre termometru, vă rugăm să căutare cuvinte cheie "AidMax".

Etichete: stație meteo wireless, runda termometru wireless, vibrator pentru pisica, senzor termometru wireless, dl grătar termometru, grătar bluetooth, diferențial sonda osciloscop, afumătoare acasă, termostat w1209, sonda wireless

Dimensiunea De Afișare 2.0 - 3.9 Cm
Nume De Brand AidMax
Certificare DEEE
Utilizare De uz casnic
Baterii 2*baterii AA (nu sunt incluse)
Interval De Temperatură De 32 - 572 °F/ 0-300℃
Magnet În Spate Da
Origine NC(de Origine)
Stil În Picioare În Stația De
Lungime Cablu 1M
Teoria Senzor De Temperatură
Putere Tip Baterie AA
Precizie temperatura ±0.1 ℃/0.2 ° c
Este Dispozitiv Inteligent Da
Gama De Wireless 60+m/190FT
Dimensiuni Produs 9.2 x 8 x 3.8 cm/3.6*3.15*1.5 inch
Tip Display Digital
Max Măsurare A Temperaturii 120°C Și Mai Sus
Numărul De Model PRO05

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea