Transparente de depozitare cutie de pantofi, se amestecă și se potrivesc combinație pliabil transparent de pantofi de plastic care pot fi stivuite pantof cutie de depozitare органайзер4*

16.31lei

25.48lei

-35 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Transparente de depozitare cutie de pantofi, se amestecă și se potrivesc combinație pliabil transparent de pantofi de plastic care pot fi stivuite pantof cutie de depozitare органайзер4*

POTRIVIT PENTRU ORICE PANTOF DE SPORT, CEL MAI BUN ALEGERE PENTRU SNEAKERHEAD!

Design simplu poate conecta fiecare cutie împreună pentru transport ușor.Cadru ranforsat pentru un plus de stabilitate.

Aceste cutii de pantofi sunt stivuibile pentru organizarea ușoară și depozitare , ține-ți dulap sau dulap curate și îngrijite .

Clar transparent de plastic, asigurați-vă că puteți vedea în interiorul și de a găsi dreptul de pantofi cu ușurință, fără a deschide toate casetele .Cutiile sunt puternic, durabil și lavabil.

Orificii de ventilație permite circulația aerului și prevenirea mirosului neplacut .Clar fereastră pentru a vizualiza conținutul, stiva mai multe unități pentru a maximiza de stocare.

Liber Superimposable, Jos Groove Design , Convenabil pentru cutia de pantofi pentru a fi liber suprapuse, păstrați-l de la care se încadrează atunci când înclinarea.

Geometria De Proiectare.Acesta este cel de-al doilea punct culminant al cutie de pantofi.Design interior chiar și pentru forța de distribuție, face cutia de pantofi mai mult portante solid și nu deformate.

Caietul de sarcini:

Scena: Dormitor, Camera De Zi, Camera De Depozitare, Balcon

Caracteristici Produs: Acoperite, Care Pot Fi Stivuite

Categorie Produs: Cutie De Pantofi

Model: Solid De Culoare

Greutate: 1500g

Material: PP

Etichete: jucarii cutie care pot fi stivuite, sertar pantofi, cutie cabinet, burghiu cutie care pot fi stivuite, cutie de pantofi, modern sexy canapea, mini canapea jucărie, cutii de pantofi care pot fi stivuite cutie de depozitare, femeile cutie de pantofi care pot fi stivuite, sertar depozitare pantofi

Material Plastic
Numărul De Model cutie de depozitare
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea