4K HD Mini HDMI Switch Comutator 2X1 Port KVM USB Switch HDMI Splitter Caseta de Selectare Pentru Tastatură de Calculator Mouse-ul Imprimantei

76.47lei

139.07lei

-45 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici: 1. Două-in și O singură ieșire: HDMI doi-in-unul-out switch KVM, se poate conecta HDMI HD si USB semnal de calculator două gazde la comutator, astfel încât două calculatoare pot partaja un singur ecran, și partaja un set de tastatură și mouse-ul.Este potrivit pentru birouri, săli de calculatoare, monitorizare gazde, etc. Și acesta poate fi schimbat în mod liber de butoane.

2. Portul de Proiectare: Suportă două HDMI și două intrări USB și o ieșire HDMI.Suport pentru mouse și tastatură.Suport USB2.0 imprimante USB, etc.

3. Bun Caracteristici: Compatibil cu HDMI 1.4 b, HDCP 1.4 și DVI.Rezoluția video ajunge la o rezoluție de 3840 x 2160 @30 hz.De formate audio suportate sunt LPCM2/5.1/7.1 CH, Dolby 5.1 CH.Built-in ESD protecție electrostatică.Ieșire Audio poate alege orice sursă de intrare.

4. Durabil Switcher: Metal technology, durabil, rezistent la uzura, de înaltă rezistență și disiparea căldurii rapid.

5. Compatibil cu mai Multe Dispozitive: mai multe gazde pot partaja imprimante, U disk-uri și alte dispozitive, economisind costuri de birou.Compatibil cu mai multe dispozitive, în mod cuprinzător de a îmbunătăți compatibilitatea și sprijine mai mult pe sursa de semnal HDMI de intrare și de ieșire dispozitive de afișare.

Caietul de sarcini:

Rezolutie: 4K*2K@30Hz

Interfata: interfață HDMI si interfata USB

Accesorii: USB 2 linii și 1 manual

Mod comutare: comutator cu cheie

Material: metal shell

Greutate: aproximativ 300g

Lista De Ambalare:

1*Comutator

2*Cablu USB

1*Instrucțiuni

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) 2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului! 7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida. 1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. 2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Etichete: switch kvm usb, mini pc-ul ferestrei 10, tastatura mecanismele, breloc mini, ican hdmi splitter, oamenii de calculator, 2 port kvm switch hdmi dual monitor, splitter-ul hdmi, hdmi matrix switch, dp cablu hdmi

Certificare NICI unul
Sursă De Alimentare Externă Da
Dimensiune -
Tip -
Gen Tip Combinat
Un Conector HDMI
Greutate -
Nume De Brand Rondaful
Numărul De Model -
Pachet No
Origine NC(de Origine)
Conector B DVI
Amplificator No

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea