Leten De Sex Masculin Masturbatori Rotirea Automată Telescopic De Încălzire Cu Voce Vagin Vibrator Masturbare Cupa Jucarii Sexuale Pentru Barbati

384.69lei

512.90lei

-24 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere: Leten Automate Telescopice De Sex Masculin Masturbator Încălzire Puternică Mașină De Sex Masculin

Informații Despre Produs:

Culoare: negru și alb

Ambalare: cutie de Culori

Modul: 3+7 telescopic

Rulare zgomot: ≤80 db

Numărul de motoare: 2

Motor model: 390+395

Viteza motorului: 390 motor -12000rpm, 395 motor: 13550RPM

Material: ABS, TPU, PU,?TPE

Putere mod de alimentare: AC 100-240V

Utilizarea de oameni: Persoane peste 18 ani

Dimensiuni: 126*100*271.5 mm/4.96*3.94*10.69 în

Caracteristici:

1. Dubla volanta viteza pistonului, temperatură constantă, încălzire, interactive schimba presiunea din cabină, trei limbi vocalizare,originale parfum corp, cărnoase virtual pielii;

2. Dublu departe de a impinge cabina de mare viteză piston, puternic, putere, puternic supt;

3. Interactive schimba presiunea din cabină, atingeți trage, gratuit psihiatru control, slide rail și airbag presurizare tehnologia rapid și lent, orice experiență elastice diferite placere;

4. Sincron arunca plus telescopic, care circulă încălzire, curent cald înconjoară,

5. Pofta parfum poate fi ajustat pentru a comuta, virtual pielea alunecoasă și delicat moale musculare;

6. Adânc vise albastre în formă, roșu strălucitor corp, două moale carne în mod arbitrar;

7. Built-in fluxul de aer de încălzire sistem automat de uscare, 12V direct plug-in;

8. Un an de garanție, înlocuirea gratuită.

Instrucțiuni:

1. Se toarnă fluid lubrifiant uniform în aparat pasaj, și cupa gura și masculin penisului înainte de utilizare pentru a face trecerea de lubrifiere;

2. Deschideți produsul switch să se bucure.

Măsuri de precauție:

[Avertisment] Nerespectarea acestor instrucțiuni privind siguranța poate duce la incendiu, electrocutare, rănire sau deteriorare a produsului sau a altor informații financiare.Vă rugăm să citiți toate informațiile de siguranță de mai jos înainte de a utiliza.

1. Acest produs este potrivit doar pentru adulți, și este interzis să folosească minori;

2. Dacă nu există nici un disconfort în timpul utilizării, vă rugăm să opriți utilizarea acestuia;

3. Produsul ar trebui să fie inspectate în mod regulat pentru daune.Dacă este deteriorat, vă rugăm să nu mai utilizați-l.

4. Produsul este în conformitate cu normele de căldură de suprafață standarde și restricții.Cu toate acestea, chiar și în aceste limite, expunerea prelungită la cald poate provoca disconfort sau răniri.Daca corpul tau are o boala care afecteaza capacitatea organismului de a simți căldură, fie deosebit de atenți atunci când se utilizează pentru persoanele care nu sunt sensibile la căldură;

5. Verifica cablu adaptor de alimentare înainte de utilizare.Folosind un cablu deteriorat într-un mediu umed poate duce la șoc electric.Înainte de a conecta adaptorul într-o priză, asigurați-vă că ștecherul este introdus complet în adaptor.

6. Sfaturi: vă Rugăm să nu deschideți linie atunci când de curățare, nu folosiți apă fierbinte pentru a evita deteriorarea căptușelii.

Pachetul include:

Confidențiale De Ambalare

Carte de negru cutie*2

Adaptor De Alimentare*1

Carduri de garanție*1

Instrucțiuni*1

Cana rosie*1 (Pro stil:1 Cana Rosie + 1 Cupa Albastru)

Notă:

1.Vă rugăm să permiteți-1-3cm de eroare din cauza manuală de măsurare.Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

2.Culorile pot fi diferite ca diferența de afișare, vă rugăm să înțelegeți.

Secretul Pachet.

1.Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de livrare.

2.Serviciu de timpul de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

3.Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.

1.Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire.Nu există excepții!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2.Toate produsele returnate trebuie să fie în primul ambalaj și trebuie să ne furnizați cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni.

3.Vom rambursare completă, pe ambalaje, cu toate componentele și accesoriile incluse, după atât cumpărător și vânzător a anula tranzacția de la Balioilhaircare.ro.Sau, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4.Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul nu este la fel de publicitate.Produsele defecte trebuie să fie raportate și returnate în perioada de garanție (și în primul ambalaj, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.Nu se returneaza banii sau înlocuiți elementul cu o garanție expirat.1.Feedback-ul dvs. este foarte important pentru Afacerea noastră de dezvoltare,Astfel încât vă rugăm să lăsați Feedback-ul de Cinci Stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre,vă Mulțumesc foarte mult.

2.Nu lăsați feedback-ul negativ, fără a ne cere ajutor, vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi, dacă aveți orice problemă.Înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ,vă rugăm să ne contactați pentru a obține o soluție mai bună,vom răspunde la toate mesajele cât mai repede posibil,vă Mulțumesc anticipat pentru răbdare.

Etichete: al meu jucării sexuale, automate de sex masculin masturbator, jucărie sexuală, leten, sex stroker, de sex masculin masturb, erot jucărie, lcr, greenscreen, nbor jucarii sexuale

Caracteristică 1 Jucarii sexuale pentru barbati
Obscene Imagine No
Numărul De Model SKUD69343
Caracteristică 2 Automată Puternic Telescopic
Material Plastic
Sugestiv Sexual No
Origine NC(de Origine)
Dimensiune As shown picture
Caracteristică 3 Încălzire
Nume De Brand leten

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea