Nicefeel 600ml Apa Dentare se spăla pe dinți Electrice Irigator Oral Îngrijire Dentară se spăla pe dinți cu Apă Periuta de dinti Dental SPA cu 7pcs Sfaturi Alb

140.85lei

230.87lei

-38 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

{infomodule}

Electric Dinții Roșii, Roșii Dinti, De Uz Casnic Mașină De Spălat Dinți, Ață Dentară, Dintele Curat, Desktop

Descriere:

1. UȘOR și EFICIENT: Apa Noastră ața dentară este cea mai ușoară și cea mai eficientă modalitate de a ata, eliminarea de până la 99,9% din placa bacteriana din zonele tratate și este de până la 50% mai eficient decat ata dentara pentru îmbunătățirea starea de sănătate a gingiilor.Perfect pentru aparat dentar, implanturi, și alte lucrări dentare.

2. TEHNOLOGIE AVANSATĂ: Caracteristici modul de masaj pentru stimularea gingiilor, plus îmbunătățită presiune cu 10 setări variind de la 10 la 100 PSI pentru o curățare personalizată.Construit în timer/pacer întrerupe pentru scurt timp la 30 sec și 1 min pentru a ajuta la urmări folosirea atei dentare de timp.Ofera 1400 de apă impulsuri pe minut.

3. De MARE VOLUM REZERVOR ȘI de CONTROL al FLUXULUI: Deține 22 de grame și oferă 90 de secunde de capacitatea de apă: nu este necesară reumplerea.Rezervorul este raftul de sus în mașina de spălat vase pentru curățare ușoară.Controla cu ușurință fluxul de apă cu convenabil on/off comutator mâner.

4. 7 SFATURI PENTRU mai MULTE MEMBRII FAMILIEI și are NEVOIE de: 3 Clasic, 1 Ortodontic, 1 Plaque Seeker pentru implanturi și alte lucrări dentare, 1 Pik Pocket pentru pungi parodontale, 1 Periuta de dinti Sfat.Sfaturi roti 360 de grade pentru un acces ușor la toate zonele din gura.

Specificatii Produs:

Sursa de alimentare: AC100-240V, 50/60Hz

Pulsul număr: 1250-1700 ori / minut

Reglabil presiune: 10 - viteze de reglare a presiunii

Capacitate rezervor de apă: 600ml

Gama de presiune: 30-125psi

Produs net în greutate: 0.77 kg

Putere nominală: 18W

Dimensiune produs: 209x125x220mm

Pachet :

1 x Nicefeel Mașină Principal

1 x Rezervor de Apă

1 x Capac Rezervor cu Sfaturi de Stocare

7 x Sfaturi (3 x Clasice cu Jet Sfat, 1 x Placa de Căutător Sfat, 1 x Ortodontic Sfat, 1 x Pik Pocket Sfat, 1 x Aspirator Limba )

1 x Mâner

1 x Manual de limba engleză

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: irigator oral waterpulse, gură, ața dentară, dozator de apă, periuță de dinți electrică, irigator dozator de apă, dentare cu jet de, portabil irigator oral apa ața dentară, h irigator oral, nicefeel, corset pentru om gras

Origine NC(de Origine)
Numărul De Model FC168
Utilizare Familia De Tip Apă Ața Dentară
De presiune a apei 30-125PSI
Pompa De Frecvență 1100-1500rpm
Mărfuri De Certificare A Calității ce
Material abc
Tip De Element Folosește Ață Dentară
Tensiune 100-240V/50-60HZ
Sursa De Alimentare electric
Zgomot Mai puțin de 75db
Duze 7 piese
Grupa De Vârstă Adulți
Lungime Cablu Electric 1.2 m
Tip Electric Irigator Oral

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea