Super-condensator Original Nou Maxwell Farad Condensator Modulul 2.7V3000F 16V500F

1 073.62lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere produs Super-condensator Original Nou Maxwell Farad Condensator Modulul 2.7V3000F 16V500F

- Viață lungă și rapidă de încărcare / descărcare și alte avantaje

- Până la un milion de ori de încărcare-descărcare de gestiune a ciclului de viață sau 10 ani DC

- Cu rezistență activă sau monomer funcția de egalizare

- Supratensiune ieșire semnal

- Vă rugăm să rețineți că acest element este foarte greu, Aproximativ 3.6 kg/buc.Și de transport maritim o astfel de mare putere condensator are, de asemenea, problemă de siguranță în transport aerian, atât de marfă ar fi foarte mare, pentru detalii contactati-ne.Imagini Detaliate Plată &Shippment

Conditii De Plata

1) puteți plăti pentru achiziție comanda prin PayPal, WesternUnion, MoneyGram, Escrow, Comerciale de Asigurare, T/T, Alipay sau în Numerar.

2) prețul unitar-am oferit nu sunt incluse orice costul de livrare sau taxele de plată.Va putem oferi o reducere în funcție de comanda de achiziție cantitate.

3) Noi nu suntem responsabili pentru orice taxele de import sau taxele vamale.

Shippment Termeni

1) Vom împacheta și trimite bunurile în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce am confirmat plata.Pentru rapid de ambalare și expediere, vă rugăm să ne spuneți când ați terminat de plata.

2) vă Vom informa la timp de plumb dacă trebuie să cumpere de la fabrică.

3) Noi, de obicei, nava prin DHL, UPS, TNT, FedEx, Aramex sau EMS.De obicei, durează 3-7 zile pentru a ajunge.Transport aerian de marfă și de transport maritim sunt, de asemenea, opțional.

4) Avem nevoie de informațiile dvs. de transport maritim, inclusiv numele, adresa și numărul de telefon pentru expedierea coletului.

5) numărul de Urmărire va fi partajate cu tine când am luat-o de la companie de logistica.

Garanție De Calitate

1) produsele Noastre sunt toate originale si noi de la producător.Acesta trebuie să fie de lucru în cazul în care modelul este corect.

2) oferim 30-90 de zile de garanție pentru produsele noastre.

3) în Timpul perioadei de garanție, în cazul în care produsele achiziționate din magazinul nostru sunt de perfecționat de calitate, va rugam sa ne informeze în termen de 7 zile de la livrare, va vom returna produse noi când am primit mesajul tău.

Contactati-Ne

Ai putea ajunge la noi prin tracy(la)pulison.com

Etichete: 16v condensator super-500f, super-condensator maxwell original, conector tub cu led-uri, condensator super, rezervați spaniolă, ntg5, 10f, orizontală super-condensator, maxwel supercapacitor, kit de condensator

Tip Instrument De Mână Piese

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea