12"dimensiune 3/8lp" pitch .050gauge 45Drive Link-ul de 2500 Văzut Lanțuri

37.16lei

41.29lei

-10 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Bine ati venit la nostru lanțuri magazin , daca vrei ne cumpere locuitorii insulei ,pls citiți următoarele note .

Materii prime :68 CrNiMo 3-3 Importate din Germania

Lanțuri caietul de sarcini : 3/8 "lp teren .050 ecartament 45 drive link

Costum pentru 2500 de 12" inch ghid bar

Despre Carlto n de referință - N1C-BL-45E ST

Despre Windso r de referință 50RG45

Despre Orego n de Referință 91VG-45U

Ambalare : noi furnizam saci de ambalare lanțuri

GW : 0.15 KG

Daca comandati mai mult de două piese , va vom trimite cu EUB , dacă ai nevoie , EUB este rapid decât China post air mail .

Pls notă , avem de aprovizionare tipuri de lanțuri , dacă vrei pls add magazinul nostru, și dacă nu puteți găsi ,pls contactati-ma , va vom trimite link-ul , și atunci când comanda ,pls confirma lanțuri caietul de sarcini , dacă nu puteți informa caietul de sarcini ,pls contactati-ma , va oferim dreptul de specificație pentru tine ,Multumesc

Foto Real

Feedback-ul bun

Se Întoarce Restricții:

1) Toate declarațiile trebuie să fie datată în termen de 3 zile de la primirea pachetului.

2) în Cazul în care elementele sunt deteriorate, trebuie să fie contactat în termen de 24 de ore de la primire.Nu vom accepta nici un produs cu mirosuri (parfumuri, fum, etc.)

3) Toate etichetele originale trebuie să fie atașat, fără semne de uzură.

Livrare Termeni Si Conditii:

1) AM EXPEDIAT ÎN ÎNTREAGA LUME.Toate de transport gratuit produsele vor fi expediate din China post air mail (cu excepția Week-end).

2) Am expediat în 1-3 wroking zile de la primirea de plată și termenul de livrare este de 5 -7 wroking zile zile lucrătoare de la Australia de TNT, prin fedex în statele UNITE ale americii, Regatul Unit, Franța

3) Am expediat la adresa din Balioilhaircare.ro.dacă doriți să nava la alta adresa,este FOARTE IMPORTANT să-mi e-mail și să-l menționeze în ESCROW notă de plată de la vânzător.

4)vă rugăm a vă reaminti u dacă u cumpara lanț de ferăstrău cu lanț împreună ,putem salva văzut lanț taxa de transport maritim.

Termen de plata:

vom accepta ESCROW western union în prezent!

1) Dupa ce ai primit/cumpărat un produs de la noi, vei avea 7 zile pentru a combina toate celelalte licitații/articole.Când sunteți gata să checkout, vă rugăm să acorde toate elementele într-un combinat de plată și vă rugăm să NU acorde elementele în plăți separate.Dacă faci două sau mai multe plăți separate acesta va merge ca două comenzi separate, și nu veți obține combinat cu transport maritim și de manipulare reducere sau orice alte oferte promoționale.

Contactați-Ne:

Așteptăm cu nerăbdare să obtinerea venirea ta de e-mail, instant răspunsul va fi înapoi la u aproximativ 8 ore (exceptand Weekend-ul )

Despre lăsați feedback-ul:

Vă mulțumim pentru alegerea produselor noastre.Dacă sunteți nemulțumit cu articolul primit(s), vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi Feedback Neutru sau Negativ, Vom încerca noastre cele mai bune pentru a urmări cazul tău, sper că ne poate da posibilitatea de a reslove problema într-un mod lin.

Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, vă rugăm să da-mi un feedback-ul Pozitiv și Cinci stele pentru a mă încuraja să facă mai bine și mai bine.Și mai jos Cinci stele arată un rău în picioare pentru mine.

Etichete: pânză pentru ferăstrău de mână, fierăstrău pentru lemn, 25cc, runda lanț de lanț, 2500 de 25cc drujba, aplecat lanț de lanț, un lanț de lanț dri, brațul de un corset pentru femei, 3800 drujba, foot lifter

Lanțuri De Tip 3/8 050 45DL
Funcția lemn de tăiere
Materii Prime SAE8660
Dimensiunea Lama 12 Inch
DIY Consumabile Prelucrarea lemnului
Chiansaw 2500
Structura Dinte Lanț
Material ALIAJ
Numărul De Model 3/8LP .050
Standard sau Non-standard STANDARD

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea