XS-5XL Noi 2017 îmbrăcăminte pentru Bărbați fashion Star GD stilist de păr Subțire Împletit neregulate se Potrivi plus dimensiune costume Cantareata

353.06lei

392.28lei

-9 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

dimensiuni :

XS Umăr 38 Bust 84 Lungime de 60 de Maneca 59cm

S Umăr 40 Bust 88 Lungime 63 Maneca 60cm

M Umăr 42 Bust 92 Lungime 66 Maneca 61cm

Eu Umăr 44 Bust 96 Lungime 69 Maneca 62cm

XL Umăr 46 Bust 100 Lungime 72 Maneca 63cm

XXL Umăr 48 Bust 106 Lungime 76 Maneca 64cm

XXXL Umăr Bust 50 113 Lungime 80 Maneca 65cm

4XL Umăr 52 Bust 120 Lungime 84 Maneca 66cm

5XL Umăr 54 Bust 128 Lungime 88 Maneca 67cm

Metoda de plată atunci Când adăugați elementul in cosul dvs.,puteți checkout și merge mai departe cu plată.

Termeni de transport maritim EMS express service/China Pos/Hongkong Post și în regim de urgență serviciul express inclusiv DHL/UPS/FEDEX/TNT.

Metoda De Transport Maritim

Cu serviciul EMS este nevoie de aproximativ 5-8 zile lucratoare pentru a navei în principalele țări ca SUA, Europa de Vest,Australia fiul,cu toate acestea,timpul de livrare nu este garantată, deoarece timpul de tranzit este extrem de depins și prevăzută de Servicii Poștale(cu excepția weekend și de sărbători)

Dacă aveți mai multe întrebări sau cerințe pe de transport maritim,pls nu ezitați să contactați echipa noastră de servicii clienți.

Termeni & Condiții

Cu toate acestea,pentru a evita eventualele omisiuni,vă solicităm în mod respectuos de asistență în a ne ajuta pentru a face acest lucru o tranzacție reciproc satisfăcătoare de BINE revizuirea element descriere și fotografii,și de a pune toate întrebările ÎNAINTE DE LICITARE.

Garantie:7-zile banii înapoi / 2 săptămâni schimb / 1 an service reparatii

Produs returnat nu trebuie să includă numele dvs.,adresa,produs,în timpul zilei de telefon,cum ai plătit,și dacă vi se solicită o restituire sau de schimb.

Dupa ce a revenit articol,va vom returna clientului la prețul elementului(excluzând costurile de transport încoace și încolo)

Contactati-Ne

Dacă sunteți interesat de lucru cu Draco Tek,nu ezitati sa ne contactati pentru produse,negociere de preț,de livrare,declarații vamale sau a altor nevoie de ajutor...ne-am angajat la 100% satisfacție a clienților.

Satisfactia clientului este foarte importantă și feedback-ul nostru de rating reflectă această satifaction.

Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă s-a întâmplat.vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea obține,și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.

Ne pasă de clienții noștri evaluate,și întotdeauna va încerca să vă ajute

Etichete: blazer cantante cantareata, bobină de cantareata, femeia blazer, picior elastic, jacheta cantareata, dj blazer om cantareata, fratele transfer, transfer cantareata, sacou barbati cantareata de argint, echipamentul cantareata

Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Origine NC(de Origine)
Lungime maneca(cm) Plin
Material Poliester
Tip De Element Sacouri
Stil Casual
Nume De Brand ZHQUNHUU
Gen BĂRBAȚI
Tip De Închidere Singur Pieptul

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea