Intrare USB 27.5X69.5(76.5)mm Halloween Casca DIY Flexibil LED Lumina Ochilor Kituri de Cosplay Masca Accesorii elemente de Recuzită

16.10lei

22.67lei

-28 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

RM6213340214773845

Dimensiunea în acest link este un pic mai mare decât alte dimensiuni.

Produs în link-ul USB este alimentat de la baterie.Potrivit pentru Batman, Iron Man, Black Panther, etc. Cosplay masca căști de protecție, etc. Vă rugăm să verificați dacă dimensiunea produsul se potriveste casca.

Caracteristici produs: material lentila este din PVC, material, poate fi îndoit, și poate fi tăiat în forma dorită cu foarfeca, potrivit pentru cele mai multe Cosplay căști de protecție.Daca ai nevoie de lentile care pot fi deformate și se taie, nu vă faceți griji, vă Rugăm să cumpere alte link-uri în magazin.Desigur, vom oferi, de asemenea, CR2032 baterii și baterii de tip AAA elemente, cumpara alte link-uri în magazin.Dacă aveți nevoie de alte dimensiuni personalizate lentile, vă rugăm să ne contactați.

Se va livra din China

Stare:100% de brand nou

Dimensiuni:

Lentile Dimensiune: 27.5 mm*76,5 mm, grosime 2.3~2.4 mm, LED-uri de la aproximativ 2,6 mm (eficient emițătoare de lumină dimensiunea de 27,5 mm*69.5 mm)

Pachet:1 buc LED-uri lumina

nu oferim baterii. (Aveți nevoie pentru a cumpara sursa de alimentare USB pentru a instala și de a folosi, deoarece bateria de transport este periculos, aveți nevoie să-l cumpere de la nivel local.).Suport putere de intrare 5V2A sau 5V1A.

Culoare: (uite ca spectacol cinematografic)

Ochi pentru masca ar trebui să fie mai mică decât este de 27.5X69.5MM.Dacă este mai mare decât această dimensiune, va exista un decalaj.Atunci când lumina este pe, nu veți vedea afară.DIY masca material este, de preferință, material PVC sau masca de greu.

DIY produse trebuie să fie asamblate după cumpărare.Noi oferim doar lumini cu LED-uri (exclusiv bateriile).Proiectul nu include alte elemente, cum ar fi masca de căști.Vă rugăm să înțelegeți că.Vă mulțumesc!

Magazinul nostru vinde buton CR2032 baterii și baterii AAA stil de Lumină LED pentru alegerea dvs., vă rugăm să alegeți alte link-uri pentru a cumpara.

RM6213340214773847

Etichete: rimel de halloween de groază, casca de iron man, oameni de fier casco, diy kit de electroni, copii iron man cosplay, iron man reactor arca, figur iron man, conducerea star wars, casca super-erou, casco iron man

Caracteristică Pentru cosplay masca de ochi stralucitoare
Nume De Brand SORRYNAM
Dimensiune 27.5*69.5(76.5)mm
Numărul De Model USB-0806-04
Material PVC
Tip De Element DIY Accesorii
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea