Noi Fulg De Nea Instrument Combinație De Card Multifuncțional Fulg De Nea Șurubelniță Fulg De Nea Instrument Cheie Fulg De Nea Instrument Card

22.50lei

30.85lei

-27 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

1. Diametrul sculei este de doar 6,4 m.E mic și mici.Este convenabil pentru a transporta un inel de chei cu ea.Puteți bloca instrumentul de pe cheie sau rucsac.E foarte convenabil.

2. Acesta este fabricat din selectate din oțel inoxidabil.Este rezistent la coroziune și nu este ușor de rugină.Suprafața este șlefuită și lustruită.Se simte rotund și durabil.

3. Fiecare instrument are mai mult de 12 utilizări, care pot fi tratate la domiciliu, în sălbăticie, reparatii biciclete, deschidere capace de sticla, etc.

Caietul de sarcini:

Nume: fulg de nea instrument card

Material: otel inoxidabil 402

Culoare: așa cum se arată mai jos

Dimensiune: 6.4 * 6.4 cm

Greutate: 78g

Ambalare: OPP ambalare

Cerere: potrivit pentru supraviețuire în aer liber, alpinism, drumeții și alte activități în aer liber

Lista de ambalare:

1 * fulg de nea instrument card

Notă:

1. Toate imaginile au suferit o corecție de culoare profesionale.Cu toate acestea, din cauza diferite de lumină ambientală și de afișare diferite setări de dispozitiv, pot exista unele abateri între imaginile pe care le vedeți și obiectele în sine.Vă rugăm să înțelegeți.

2. Datele sunt măsurate de mână, care pot avea unele abateri, dar nu va afecta utilizarea.

Etichete: o cană de aluminiu, fără fir ch, CUȚIT, set cheie, breloc instrument, instrument de carte, picior rezistent la apa, cheie fulg de nea, unealtă multifuncțională, multitul

Material din oțel inoxidabil 402
Greutate 78g
Origine NC(de Origine)
Dimensiune 6.4 * 6.4cm
Tip De Buzunar, Multi Instrumente

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea