2020 Fierbinte Sport în aer liber, care Rulează Lumini de Noapte LED-uri care Rulează Lanternă Drumeții Lumini de Avertizare USB Reîncărcabilă Piept Lampă Lanternă

42.12lei

59.34lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

Stabil bandă

De funcționare în aer liber lumina atașat cu o bandă de fixare reglabil, care este nu numai se pot potrivi diferite dimensiuni corp, dar, de asemenea, pot strâns repara lumina pe tine corpul de stabil triunghi structura.

Lumină puternică

În aer liber, care rulează de lumină proiectat cu un alb fata XPG lumină și un roșu 8-coada de lumină Led-uri poate ajunge până la 98.4-164ft distanță de iluminat.Față de lumină pot arăta vedere clară și coada de lumină poate în mod eficient cald din spate vine masina pentru a asigura siguranța dumneavoastră.

Trei moduri

De funcționare în aer liber lumina detine trei moduri de lumina pentru tine de a alege, inclusiv modul de înaltă luminozitate, luminozitate scăzută modul și modul strobe, cu diferite flux luminos – 250lm, 180lm și 90lm, să fie suficient nevoile dumneavoastra diferite.

Rezistent la apa

De funcționare în aer liber lumina cu IP44 funcția de rezistent la apa este nici frică de ploaie ziua și jur.Puteți liber rulează sau de a face alte sporturi cu funcționare în aer liber lumina sub vreme ploioasă.

Reîncărcabilă

De funcționare în aer liber lumina cu 3.7 v 550mah built-in baterie polimer poate fi reîncărcat în plină putere etapă de atașat cablu USB rapid, bateria nu schimbă problema.

Domeniul de aplicare

De funcționare în aer liber lumina este potrivit pentru alergare, camping, drumetii, jogging, mersul pe jos, pescuitul pe timp de noapte, dar nu este potrivit pentru echitatie.

Utilizare:

Cel puțin, taxa de funcționare în aer liber lumina o dată la fiecare 6 luni pentru a îmbunătăți bateria folosind durata de viata.

Tensiunea de încărcare nu ar trebui să fie mai mult de 4,5 v.

Caietul de sarcini:

Tip: funcționare în aer liber lumina

Cantitate: 1 buc

Material: plastic + componente electrice

Culoare: negru

Culoare lumina: alb pentru lumina din față și coada de culoare roșie lumina

Baterie: 3.7 v 550mah reincarcabila built-in baterie polimer

Iluminat distanta: 30-50m/ 98.4-164ft

Flux luminos:

Trei moduri-250lm/ 180lm/ 90lm

Moduri automate - 70lm

Sursă de lumină: 1 buc 3w XPG lumina + 8 LED-uri

Timp de încărcare: 5ore

Rezistent la apa: IP 44

Față de lumină dimensiune: 9*10*2.2 cm/ 3.54*3.94*0.86 inch(L*W*H)

Coada de lumină dimensiune: 7.1*11.7*1.7 cm/ 2.79*4.6*0.67 inch(L*W*H)

Net greutate: 217g/7.65 oz

Pakage:

1* funcționare în aer liber lumina

1* cablu USB

1* cutie pachet

Etichete: în aer liber, semnalizare led motocicleta, mare instrument de piept, lampa led, instrument de carte, de sex feminin rachete de zăpadă, G10, Yoga, drumeții accesorii copii, piept lampa

Dimensiune M
Cantitatea
Tip
Nume De Brand diposlong
Material
culoare
Origine NC(de Origine)
Lumina De Culoare

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea