GLCC Alb Pistol de lipit de Înaltă Temperatură de Încălzire se Topesc 12V Mini Arme de Reparații Stick Set Masina Dent Îndepărtarea DIY Termo

30.72lei

38.40lei

-20 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

GLCC Alb Pistol de lipit de Înaltă Temperatură de Încălzire se Topesc 12V Mini Arme de Reparații Stick Set Masina Dent Îndepărtarea DIY Termo caietul de sarcini:

1.Caracteristici produs: mici și practic, foarte potrivit pentru utilizarea acasă.Lipiciul poate fi topit prin introducerea benzii de coada de arma lipici pentru 3 minute, și se topesc pot fi extrudate, apăsând pe trăgaci.

2.Acest pistol de lipit foloseste high-tech ceramic PTC

3.De înaltă calitate, elemente de încălzire, cu încălzire rapidă și durată lungă de viață

4.Proiectare în condiții de siguranță pentru a preveni supraîncălzirea, built-in de siguranță Instrucțiuni de siguranță:

1.Prima introduce stick lipici la partea din spate a pistol de lipit în organism arma, apoi conectați pistolul de lipit în alimentarea cu energie electrică, și să treacă de încălzire electrică bucată în organism arma.

2.Căldură timp de trei minute (nu vă faceți griji, incalzeste-l si folositi-l din nou, în caz contrar, apăsați pe trăgaci greu, lipici stick, fără topire va bloca

3. Ține arma) și trage arma buton pentru a umple stick gel și se topesc-l.Apoi clei fierbinte va curge din botul pentru a începe pentru a lipi sau se umple.

4.Acest element va fi mai bine dacă se potrivește cu lipici autocolante și file lipici pentru masina dent de reparare

Etichete: mop kit de reparare, ih inducție de încălzire, instrument de mână, paintless dent de reparare, instrument de auto, masina buna, camion de reparații, masina pentru vopsea, pdr instrument, reparații auto

Type2 masina încărcător de pistol de lipit
type1 Scule De Mână
Rata putere 20W
Numărul De Model G-051
Element Nume Pistol De Lipit
Caracteristică masina dent de reparare instrumente,Mobilier DIY
Origine NC(de Origine)
Tensiune 12V
culoare Alb
Nume De Brand GLCC

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea