50pcs Lemn Natural Felii Rotunde Cerc Scoarta de Copac Log 2-7cm Cercuri de Lemn pentru a Meserii DIY Nunta Decoratiuni Ornamente de Crăciun

28.91lei

57.77lei

-49 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

50pcs Lemn Natural Felii Rotunde Cerc Scoarta de Copac Log 2-7cm Cercuri de Lemn pentru a Meserii DIY Nunta Decoratiuni Ornamente de Crăciun

Caracteristică:

Culoare: așa Cum se arată

Material: Lemn

Dimensiune :2-3cm,3-4cm,4-5cm,5-6cm,6-7cm

Grosime: Aprox. 0,5 cm / 0.2"

Cantitate:50buc

✂ APROAPE DE NATURA Noastră lemn natural felii sunt realizate din ingrediente naturale de lemn de pin cu latră și în mod clar vizibile din lemn de cereale.Unele coaja de lemn poate cădea rezonabil parțial de felii, care este mai natural.Vom alege mai frumos felii și pentru a evita sparge.

✂ GAURA si GRATUIT ȘIR: log felie fost forate cu gaură mică pentru a bloca cu ușurință.Și fiecare pachet au 20m sfoară de iută sfoară.E cadou pentru tine.

✂ WIDLY și UȘOR DE UTILIZAT - puteți scrie, să sculpteze, să picteze pe lemn neted felii.Fiecare felie fost forate cu gaură mică pentru tine de a închide cu ușurință.

✂ PERFECT PENTRU a FACE MESERII DIY - materiale Ideale pentru pictura de mână, pirogravură, roller-coastere, fotografie elemente de recuzită, de Crăciun ornanments, festivalul de decoratiuni, decoratiuni nunta, decoratiuni petrecere,decoratiuni de perete, făcându-numărul de casă sau de masa, etc.

✂ 100% de ASIGURARE a CALITĂȚII - Fiecare bucată de lemn felie este atent selectat, dacă ai vreo nemulțumire, vă rugăm să ne contactați direct.Oferim 6 luni de returnare și rambursare serviciu.

Pachetul inclus:

50 de bucăți*Lemn Felii

Etichete: pre decoratiuni de paste, legăturile ornamente, 3 decorare paște, mini model copaci, distracție decorare paște, chriatmas ornamente, crăciunul, es ornamente, pin felie, mini fusta copaci

plakjes boomschors Da
nunta de lemn log Da
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Lemn Natural Felii
DIY coaja de lemn Da
ornamente de craciun busteni Da

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea