36"Chinez adânc val de vânt gong cu 1 gratuit ciocan(fara stand)

2 064.65lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Detalii produs:

Vântul sau Feng gonguri sunt plate, fără ramă și extrem de lustruite peste tot, similar cu un cinel.Vântul gong este mai ușor decât Chao atât în greutate și în ton.Dacă Chao gong este pământul, Vântul gong este cerul cu o mai luminos, mai difuze sunet.

Vântul gonguri sunt ideale ca un dispozitiv portabil de mână gong pentru utilizarea în ateliere de lucru, cursuri de yoga și de compensare spațiu.

Bucurați-vă de sunete de probe ne-am pregătit, deși apreciez că majoritatea vorbitorilor nu va face un gong imens de justiție!

Toate gonguri sunt furnizate cu un joc ciocan.Toate dimensiunile sunt aproximative.

Vom moșteni instrumente muzicale tradiționale și de a folosi partea de sus formule pentru a face actualizat îmbunătățire.

Nostru gong au un sunet perfect.Procesele noastre sunt turnare, călire, formând, strunjire, polizare și tonifiere.

Livrare:

*Noastre de transport tarifele includ costurile de transport, manipulare, ambalare și legate de costurile forței de muncă.

*Elementele sunt expediate în următoarele 48 de ore după ce plata dvs. a fost verificată (Sat. & Soare.exclus.)

*Ordine de la Hong Kong continent vor fi expediate prin International Airmail Post.

*Transportul durează, de obicei, 7-25 zile lucratoare la nivel Mondial.

*Unele țări cum ar fi FRANȚA, NORVEGIA și BRAZILIA poate dura mai mult din cauza de mult timp obiceiul local verifica.Noi de transport la nivel mondial.

*Îmi pare rău, nu Suntem responsabili pentru undeliverable adresa.Ne rezervam dreptul de a percepe taxa de transport maritim din nou pentru produsele returnate din cauza la o adresă greșită.

Garanție Și Întreținere:

Toate produsele sunt verificate inainte de expediere.Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 7 zile de la primirea produsului.Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.Nici o înlocuire sau de restituire, până vom primi elemente defecte și confirma problema/chestiune.

Despre noi:

Suntem specializati in fabricarea de instrumente muzicale și accesorii special Chimvale și Gonguri .Cu lunga istorie am deținut tehnologia avansată și iscusit meșter astfel încât produsele noastre sunt de înaltă qulity .Sunt salutat de mulți toboșari din lume pentru că de theri stil frumos și minunat de sunet.

Am oferit servicii de OEM pentru faimosul cinel produce.putem face, de asemenea, Chimvale în funcție de cerințele dumneavoastră.

Etichete: Chau gong, gong vânt, magnet de frigider moară de vânt, arborea gong, 8m, bitcoin, moneda de aur, gong chinezesc, gong sta, SLUBAN, eap căldură

Material B20(78%cupru și 22%staniu)
Diametru (cm) 90
Nume De Brand ARBOREA
Sunet de calitate sunet profesional
Tip Instrument De Percuție
Numărul De Model 36" Vânt gong
ambarcațiuni 100% Handmade
Calitate de înaltă calitate
Greutate (kg) 13
culoare Culoare bronz

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea