Masina de Fum Fereastra Soare, Ploaie, Parasolar Pentru Peugeot 2008 2016 2017 2018 2019 Masina Sunny parasolar Deflector de Paza Accesorii 4buc

171.41lei

204.07lei

-16 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Masina de Fum Fereastra Soare, Ploaie, Parasolar Pentru Peugeot 2008 2014 2015 2016 2017 2018 2019 Masina Sunny parasolar Deflector de Paza Accesorii 4buc caietul de sarcini:

100% de brand nou!!!Material: ABS Plasti Adresa: Față, Spate, Stânga, Dreapta Montarea: se Potriveste Pentru Peugeot 2008 2014 2015 2016 2017 2018 2019 Cantitate: 1 Set = 4buc plastic de Înaltă calitate fereastra vizorului Ajută pentru a reduce acumularea de căldură în vehicule parcate de a permite windows-ului să fi parțial deschisă.Continuă să plouă și vă permite de aer curat.Atunci când de Conducere în ploile: Prevenirea apa de ploaie frome venit.Mai bine și mai clară viziune în timp ce de conducere care să permită buna fluxul de aer pentru a preveni ceață și ceață pe parbriz.Unitate confortabil atunci când de conducere fără aer condiționat.

Atunci când de conducere în soare: Deviază dăunătoare ultra-violet (UV) raze.Reducerea numărului de accidente cauzate de soare orbitoare a razelor.Mai multă protecție și confortabil de pasageri.

Atunci când în repaus mișcare: Acționează ca un element de siguranță pentru a preveni furt de mașină.Capabil de a avea aer proaspăt care curge în când pleacă în mașina pentru parcare.

În autostradă: Posibilitatea de a fuma o țigară, fără oprirea aer condiționat.Capabil de a vânt în jos fereastra ușor fără să vânt puternic sufla.Design aerodinamic pentru a uniformiza fluxul de aer pentru o mai bună performanță de conducere.

Notă: (IMPORTANT) Instrucțiuni Inclus.Instalare Profesională Este Foarte Recomandat! Vă rugăm să verificați dimensiunea graficul de măsurare cu atenție înainte de a face plata.Vă rugăm să permiteți-0.5-1 cm diferenta din cauza manuală de măsurare.(1 inch=2,54 cm) culoare de elementele reale pot fi ușor diferite de la listarea de imagini din diferite ecran de computer, vă mulțumim pentru înțelegere.

Pachetul inclus: 1 Set Fereastra Vizorului (4buc)

Notă:

Toate imaginile sunt luate de produse reale, dar nu sunt sigur de culori absolut la fel ca mărfurile, deoarece din diferite materiale, mediul de fotografiere, lumina, ecran etc. Vă rugăm să verificați pachetul și aspectul produselor în momentul în care primiți coletul.Vă rugăm să ne contactați dacă există orice deteriorare sau o problemă de calitate.

Transport:

1. Am doar nava ta confirmat adresa.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corectă înainte de cumpărare.

2. Elementele vor fi livrate în termen de 1-2 zile lucrătoare de la confirmarea plății.

3. Ca sezonul de vacanță, va dura mai mult timp pentru a livra.

Cumpărătorii Internaționale---Vă Rugăm Să Rețineți:

1. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau costul de transport maritim.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

2. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Politica de returnare și Servicii pentru Clienți:

1. Defecte și produse deteriorate vor fi oferite de schimb sau de restituire, vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile și asigurați-vă că veți obține adresa noastra de returnare înainte de a returna comanda.

2. Asigurați-vă că mărfurile returnate sunt în starea inițială.Costurile de returnare este de a fi plătit de către cumpărător.

3. Putem plăti costurile de returnare în cazul în care restituirea este un rezultat al nostru de eroare.

Despre noi:

1. Suntem sinceri vânzător din China.Toate elementele vin cu bună calitate și 100% de brand nou.

2. Noastre normale de afaceri oră este Mon-a Așezat 8AM-6PM dată în China.Toate mesajele vor fi răspuns în termen de 24 de ore.

3. Apreciem feedback-ul dvs. și sunt bucuros să răspundă la orice întrebări ați putea avea, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom face pentru tine, dacă putem.Vă rugăm să ia timp pentru a lăsa un 5 stele, feedback-ul, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

4. Vă rugăm să ne contactați înainte de a da un feedback negativ.Vă mulțumim pentru oferindu-ne o șansă de a face lucrurile bine de o bună comunicare.

5. Satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastră.Sper că vom putea stabili de afaceri pe termen lung.

Etichete: peugeot 2008 gt evacuare, rama ferestrei 3008, deflector peugeot, Peugeot 2008, deflector geam, peugeot parasolar, 308sw, pentru peugeot 308, partea peugeot 2008, peugeot 5008 accesorii mâner

Numele Modelului 53862
Se Potrivesc Pentru Pentru Peugeot 2008
Type2 Ploaie, Vânt Vizor Protector Accesorii Auto
Tip 1 deflector de vânt
Material ABS
Type3 Exterior Styling Auto Autocolante
Ani 2014 2015 2016 2017 2018
Nume De Brand muchkey

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea