Rotirea unghii swatch 36Pcs unghii false unghii practică stick lac de unghii de culoare de afișare carte de bord

15.32lei

21.89lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristică:

1.Ușor de a organiza: cu 36 alb rotativ fan placi.Cu un inel rotativ, puteți arăta cu ușurință sau de a lua de pe lac de unghii de culoare.

2. Practic Nail Art Sfaturi: puteți trage/ decora pe aceste sfaturi de unghii, potrivite pentru polish / UV gel / acril / fibră de sticlă; Alegerea Perfectă pentru unghii de afișare/ de formare.

3. Poate fi folosit ca practică graficul de boboci de gravură și pictură.Organizarea modele de unghii și de afișare gel de unghii culori, Ușor de a adăuga/ elimina/ reordona sfaturi.

4. Material: lac de Unghii de Afișare Betele sunt realizate din acrilic de înaltă calitate, robust și rezistent, neted, ușor de poloneză, durabile și de lungă durată de utilizare ușor de transportat.

5. Utilizate pe scară largă: Perfect pentru unghii practică, display lac de unghii de colectare și de decorare arta de unghii de design de lucru.Potrivit pentru uz profesional sau practica la domiciliu.

modname=ckeditor

1.TRANSPORT

Vom verificate cu atenție produsul și încerca noastre cele mai bune pentru a alege bine produsul a preveni deteriorarea în timpul tranzitului.

În cazul în care pachetul nu este, din păcate deteriorat în tranzit, vă rugăm să nu vă faceți griji, suntem responsabili și onești vanzatori, vom oferi o soluție satisfăcătoare.

2.FEEDBACK-ul

♥ ♥ ♥Când primiți bunuri, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne dea 5 stele de feedback.

Culoare pot fi ușor diferite de imagini din cauza ecran de computer rezoluția, luminozitatea, contrastul etc.

SPERĂM CĂ VEȚI AVEA UN FRUMOS CUMPĂRĂTURI!

3.♥ ♥ ♥ Apropo, dacă vă place magazinul nostru, vă Rugăm să adăugați magazinul nostru la Magazinele tale Preferate, puteți obține Noul nostru sosire și informații cu Discount în timp ! ! ! ♥ ♥ ♥

modname=ckeditor

Etichete: poloneză swatch, proba swatch, graficul culoare, denim swatch carte, lac de unghii specimene de bastoane, display unghii, p70 ceas inteligent, unghii de culoare swatch carte, sport swatch, swach

Dimensiune 36Pcs
Lățime About 8.7cm
Lungime About 13cm
Origine NC(de Origine)
culoare Naturale
Greutate 48g
Used1 Arată Raft
Color2 Roz
Numărul De Model 36szsk
Tip De Element Arată Raft
Cantitatea 36buc/set
Nume De Brand Fingerqueen
Utilizate2 Unghii Card De Culoare

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea