Pliabil DIY Cutie de Pantofi Sertar Separator Acasă Cutia de Pantofi de Plastic Transparent de Depozitare Cutie de Pantofi Sertar Organizator Depozitare de uz Casnic

16.35lei

20.69lei

-20 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere Produs:

Material:PP

Dimensiuni:

31.5 x 21.3 x 12cm / 12.4" x 8.38" x 4.72"(S)

33.5 x 23.5 x 13cm / 13.1" x 9.25" x 5.1"(L)

Culoare:Alb, Roz, Verde, Albastru

Utilizare:Pantofi, Haine, Cheltuieli Diverse

Cantitate:1 BUC

Caracteristici:

Material - cutie de pantofi este realizat dintr-un nou material PP cu un gros de design.Ea are o puternică capacitate portantă, poate rezista la presiune, pentru a preveni deformarea, și este mult mai linistitor.

Dimensiune - 31.5 x 21.3 x 12cm / 12.4" x 8.38" x 4.72"(S), de 33,5 x 23.5 x 13cm / 13.1" x 9.25" x 5.1"(L).

Clar - capac transparent design vă permite să vedeți ce e în cutie de pantofi, fără a scoate cutia de pantofi.Este convenabil pentru tine de a face alegeri mai bune.Nu numai pentru pantofi, dar, de asemenea, pentru dulap pentru îmbrăcăminte și lenjerie de corp.

Aplicarea pe scară largă - Potrivit pentru men\'s și femei\'s shoes.Dacă copilul dumneavoastră este de gând să o școală cu internat, asta pot fi stivuite cutie de pantofi este cea mai buna alegere.

Eco-friendly de Design - noul design elegant transparent cutie de pantofi îl face ușor pentru a elimina elemente din cutia de pantofi.Unica două-mod de ajustare design pe părțile laterale ale cutie de pantofi îl face ușor pentru a bloca cutii de pantofi.

Economie de spațiu - La depozitare pantofi probleme pot fi rezolvate cu ușurință cu doar un mic colț atunci când se utilizează cutia de pantofi.Neutilizate cutii de pantofi poate fi desfășurat pentru a economisi spațiu și ușor pentru a asambla și dezasambla.

Pachetul Inclus:

1 x Cutie de Pantofi

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 1-3 cm diferenta din cauza manuală de măsurare și 3-5 g pentru diferența între culori diferite.

2. Datorită ecranului diferenta de culoare poate fi un pic diferit de ceea ce vă așteptați, vă rugăm să permiteți.

Etichete: pentru acasă, cutie de pantofi, chilotei sertare, sertar din lemn, Sertar, piept de sertare pentru dormitor, reglabil stretch plastic separator de sertar, sertar paravane separatoare, desene animate plastic sertar, portabil sertare de depozitare din material plastic

Tip De Unitate bucata
Nume De Brand Loriver
Material Plastic
Utilizarea Pantofi
Dimensiunea Pachetului 34cm x 24cm x 1cm (13.39in x 9.45in x 0.39in)
Numărul De Model cutia de pantofi
Tip Sertare De Depozitare
Origine NC(de Origine)
Plastic Tip PP
Caracteristică Eco-Friendly
Greutate Pachet 0.18kg (0.40lb.)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea