Copii Jucărie Set de Tobe Instrumente Muzicale de Educație Timpurie Muzicale Tobe pentru Copii mici set de Tobe Electronice Cadou pentru Băieți și Fete

108.48lei

197.26lei

-45 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Copii Jucărie Set de Tobe Instrumente Muzicale de Educație Timpurie Muzicale Tobe pentru Copii mici set de Tobe Electronice Cadou pentru Fete Baieti Produs caietul de sarcini:

Caracteristici:

1. Jucărie muzicală set de Tobe pentru Copii: Copilul va iubi pentru a juca la tobe și chimvale cu bastoane.Există 4 moduri diferite de învățare, precum și un freestyle.Vino și să se joace copii propriul ritm.

2. Lumina Tobe: Începe tambur, copiii pot alege muzica de fundal diferite.Când începe muzica, tobele se va aprinde.Copilul poate urma lumina și a lovit la tobe.Ei se vor bucura de ore de distracție în muzică.

3. Reglați Volumul de Design: micul electric tamburul are un volum butonul de setare.Doar începe volumul la maxim în timpul petrecerea pentru copii.

4. Distracție Microfon de Jucărie: copiii tai se vor bucura de cântând și dansând în timp ce deține un microfon.

5. Instrumente educaționale Jucarii: Juca și de a asculta muzică.Aceasta va ajuta pentru a crește interesul în muzică.Și de a dezvolta muzica lor creativitatea, coordonarea mana - ochi, fonetica.Mare cadou pentru Copii.

Notificare:

1.Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală poate fi ușor diferită la culoare imagine.

2.Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani.Pentru a utiliza sub supravegherea unui adult.

Pachetul Include:

1 x Instrument Muzical Set de Tobe

Etichete: Instrument Instrument, copiii set de tobe marea britanie, copii roz setul de tobe, set de instrumente, în cazul, copii de tobe de jucărie, kit de reparații instrument de, instrument de reparare, copii din lemn set de tobe, instrument, copiii set de tobe kit

Cantitatea Alte
Origine NC(de Origine)
Intervalul De Vârstă > 3 ani
Numărul De Model 263676
Chitara Metoda Cheie Tip
Avertizare NICI unul
Jucarie Tip De Tastatură Copil Joc De Tip
Gen Unisex
Bat Pian Scară 8 Scale
Tip Tambur
Jucărie Instrument Muzical Tip Alte
Material Plastic
Caracteristici Film & TV

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea