Ulei de Argan 20 ml Organice Pure Uleiuri de Plante, Uleiuri Esentiale Naturale, Uleiuri de Aromoterapie Uleiuri Naturale Vegan Sănătate pe bază de Plante de Frumusete de Îngrijire a Pielii de Îngrijire a Părului Îngrijirea Corpului îngrijirea tenului îngrijirea Părului îngrijirea corpului produsele Cosmetice de Îngrijire Personală Naturale Pentru

79.70lei

159.35lei

-49 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere: ulei de Argan, Maroc este un fel de specifice Argania Spinosa format prin extras din arborele de la un ulei vegetal.Oleic și linoleic acizi grași.Sale, în special cu vitamine și alte componente utilizate în îngrijirea pielii și îngrijire a părului yoğun.Ulei de Argan, cele mai multe produse cosmetice produs în conținut la fel de bine.Sprijin Ulei de Argan 100 pur și interne de fabricație.

Metoda De Producție: Presat La Rece (Presare La Rece)

Uyarılar : Cu capac pe, vă rugăm să păstrați se răcească și medii uscate.Lumina soarelui și a se păstra departe de căldură.Vă rugăm să păstrați în locuri departe de copii.

Probleme de sanatate de la persoane în viață, în primul rând să consulte un profesionist de asistență medicală recomandată.

Juridică de lege, descrieri de produse de la utilizarea produsului, numele bolii sau o indicație precizând introducerea de produse sunt.Pentru cele mai exacte și de încredere de informații este recomandat să consulte un profesionist din domeniul sanitar.

Producția internă și de înaltă calitate buluşturduğumuz produse de Sprijin, GMP (Good Manufacturing Practice) condiții sunt produse.Facilitate de productie, ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000, ISO 22716, OHSAS 18001 și Mâncare Halal certificate.De mai mulți ani în această țară, la nivel global acceptat standarde adecvate de producție prin efectuarea producția internă # este obtinerea de Sprijin și un brand global de a avansa pe calea.

Etichete: săpun albi, ulei cosmetic, machiaj de organe, argan maroc ulei, copilul de banane periuță de dinți, pur ulei de argan natural, îngrijirea părului instrument, vegan, săpun pe o frânghie, copil titularul periuta de dinti

Origine TR(Origine)
Nume De Brand DESTEK

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea