Trambulina de Protecție Înlocuirea Capacului de Siguranță Pad de Primăvară Capac Albastru din PVC rezistent la apa Trambulină Marginea Acoperi 6/8/10/12/13/14inch

137.05lei

195.77lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Multi Dimensiune Universală Trambulină Înlocuirea Siguranței Pad Înlocuire Capac

Material: PVC

Culoare:Albastru

Dimensiune:6FT/8FT/10FT/12FT/13FT/14FT

Pachetul include

1 x Trambulină Pad Capac Protecție

1,PREMIUM MATERIAL: suprafata de această margine este robust, impermeabil din PVC.La mijloc este căptușit cu spumă.Partea inferioara este din PE.În plus, capacul este rezistent la coroziune, de vreme și de lacrimă.

2,UNIVERSALĂ UTILIZARE: Interior sau exterior trambulina.De asemenea, sfidează lumina UV.Toate acestea asigură o viață lungă.

3,CURELE de FIXARE: ascunsă curele face mai ușor pentru a atașa la granița cu cadru de cadru.

4,UȘOR de CURĂȚARE: primăvara capacul este ușor pentru a atașa și se îndepărtează.Suprafața este fabricat din vreme-rezistent si impermeabil din PVC pentru o curatare usoara.

5,PROTECȚIE OPTIMĂ: Previne leziuni, atunci când se încadrează pe arcuri sau pe margine.Acest lucru ajută la prevenirea accidentelor.Marginea capacului asigură o protecție optimă, mai ales pentru copii.

Etichete: loc de joaca interior slide, primăvara trampolin, blob sari, edc, trambulină mic capac de primăvară, pentru nite, amazon trambulină capac de primăvară, unealtă multifuncțională, runda trambulină de primăvară, pat de primăvară

Dimensiune 6FT/8FT/10FT/12FT/13FT/14FT
culoare albastru
Material PVC
Tip De Buzunar, Multi Instrumente

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea