HiFi 128 Pașii de la Distanță de Control al Volumului de Bord Releu Pur Rezistor de Șunt DIY Preamplificator Audio 4 drum de intrare 1 drum de ieșire

243.63lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Detalii Produs:

Lucrări de tensiune: a AC110V sau 220V două tipuri de a alege

Notă: implicit prețul nu include 5 perechi de prize RCA.dacă doriți cu acest mufele RCA.prețul nevoie de un plus de 15USD.

Acest lucru de la distanță de control al volumului de bord cu 128-pași releu pur rezistori de șunt comandă, toate rezistențe folosi American DALE rezistențe de precizie, 4 cale de intrare pentru a alege.

Aceasta placa are o putere-off funcția de memorie, ceea ce înseamnă că se poate reveni la starea înainte de ultima oprire de fiecare dată când este pornit.

Are un buton pentru a reveni funcție de volum.Clientul poate seta reveni volum, ceea ce înseamnă că volumul poate fi ajustat înapoi la volumul setat prin apăsarea un singur buton în orice moment (apăsați butonul "SET" de pe telecomandă, Pe afișaj clipește și apăsați butonul de volum pentru a seta setarea dorită volum și apăsați butonul SET pentru a salva.)

Se sprijini de Un singur buton de mut, de la distanță și de control de mână volum.de la distanță și de mână alege intrări.de la distanță și de mână control putere on/off.

La distanță de control al volumului de bord encoder distanța de instalare 220mm .

RCA dimensiuni de instalare: de intrare RCA distanta de 20mm*20mm, a 4-a RCA și ieșire audio RCA distanță de 50mm.ca fotografia următoare:

Lista de pachete:

1 x placa de Control

1 × Intrare alege și de a releului de bord (nu cu prize RCA)

1 × bord de alimentare

1 x control de la Distanță (fără baterie)

1 × 5P cablu

1 × 8P cablu

P. s.Avem dreptul de șasiu, vă rugăm să verificați link-ul de urmărire, Multumesc

https://Balioilhaircare.ro/item/4001031031476.html

Etichete: passiv de control al volumului, diy kit preamp, audio comutator, ax minge, amplificator hifi, fios de la distanță de control al volumului, selectorul de intrare, 6ca7 el34, control ton, 12v bord amplificator cu bluetooth

Pachet Da
Nume De Brand GZbotolave
Putere Maximă Per Canal NICI O PUTERE

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea