Xiaomi Mi Band 5 Versiune Globală Brățară Inteligent Bluetooth 5.0 AMOLED Ecran Colorat Rata de Inima Original Mi Band 5

179.05lei

298.38lei

-39 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Xiaomi Mi Band 5 Versiune Globală Brățară Inteligent Bluetooth 5.0 AMOLED Ecran Colorat Rata de Inima Original Mi Band 5

Te rog fi amabil, a remarcat:

1.Acest lucru este Xiaomi Mi Band 5 standard version ( Versiune Globală ), fără NFC și AI Control, vă Rugăm să rețineți-l. 2. Vă rugăm să se încălzi la soare atunci când nu există apă, NU purta trupa atunci când tu a lua un duș sau baie, dacă vă simțiți supărătoare sau lent. 3. Pasul de numărare a datelor depinde de mulți factori, agitarea excesivă și de echitatie poate crește datele sale!Funcția sa este folosit în principal pentru pasul de numărare în timpul de funcționare, vă rugăm să ignorați sale obișnuite de date.

Conținutul Pachetului:

Mi Smartband 5 Corp * 1 + Curea De Mână * 1 + Cablu De Încărcare * 1 + Manual De Utilizare * 1 pachet

Xiaomi Mi Band 5

Dinamic, plin de culoare ecran mare

Diverse personalizate cadran, preferința dvs. este de până la tine

100+ online temă cadrane și caracteristici personalizate

1.1" ecran mare de afișare a culorilor, arată mai multe informații

Zona de afișare a fost din nou majorate cu aproximativ 20%, care să permită apelurile primite, mesaje, și memento-uri pentru a fi clar vizibil, și pentru prima dată a dat seama dinamic cadran display.

Clasic IP-te ca sunt aici

100+ tema cadrane sprijini, de asemenea, funcția de apelare de personalizare pentru prima dată.Astfel formați nu este numai frumos, dar, de asemenea, mai bine să folosiți.

Pline de culoare bratara, există întotdeauna unul care vă place

Piscină interioară și în aer liber de sport sunt OK

11 professional sport moduri, mai mult sport, mai slab

Pentru prima dată, acesta susține yoga, modelarea și de grăsime reducerea masini de canotaj, sărind peste corzi, etc., și precis monitorizează și analizează fiecare sport postura, ritmul cardiac, ritmul, și consumul de calorii pentru a vă ajuta să vă atinge obiectivele de pierdere in greutate în mod eficient.

Cuprinzătoare de monitorizare a ritmului cardiac, de somn, de condiție fizică

24-ore inteligent de monitorizare a ritmului cardiac

Algoritmul și hardware-ul sunt complet modernizate, astfel încât neregulate sport, cum ar fi cross-country de funcționare, alpinism, drumeții și poate fi monitorizată până la 50% mai mare, iar acestea pot fi vibrat atunci când rata de inima ta este anormal.

24-ore de monitorizare de somn, un somn de noapte bun, foarte simplu

Upgrade analiza de somn tehnologie, și rata de precizie este din nou a crescut cu 40%, care pot profesional interpreta somn caracteristicile fiecărei perioade și să ofere științifice sugestii pentru tine de a optimiza rapid probleme cum ar fi insomnia.

Mi Fit App, de zi cu zi de sănătate datele dintr-o privire

Inima ta disconfort, exercitarea kilometraj, și probleme de somn sunt toate înregistrate, unul câte unul, și puteți alege, de asemenea, propria ta clasă de fitness în aplicația să-și exercite în funcție de propria situație.

14 zile de viata lunga a bateriei, magnetic platesc

Metoda de încărcare: magnetic de încărcare timp de Încărcare:

Controla telefonul pentru a face fotografii

Auto-portrete și fotografii de grup, fără să ceară ajutor.

Galerie

Notă:

1. Vă rugăm să se încălzi la soare atunci când nu există apă, NU purta trupa atunci când tu a lua un duș sau baie, dacă vă simțiți supărătoare sau lent. 2. Curea de film și nu este Xiaomi brand, nu acceptăm orice dispute despre curea și de film, vă rugăm să fie un fel să-l înțeleagă.dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să contactați-ne în loc de a deschide un litigiu, multumesc! 3. Pasul de numărare a datelor depinde de mulți factori, agitarea excesivă și de echitatie poate crește datele sale!Funcția sa este folosit în principal pentru pasul de numărare în timpul de funcționare, vă rugăm să ignorați sale obișnuite de date.

Etichete: mi band 6 versiune globală, smartwatch, trupa inteligent, xiaomi trupa 6, trupa km, trupa honor 6, figura mi band, hs6620d ceas inteligent, inteligent ceas deșteptător, miband 5 xiaomi

Rezistenta la apa de rating 5 ATM
Cerere Grupă De Vârstă Adult
Rezoluție 126 x 294 RGB
Stil Sport
Certificare CE
App Mi Ar Fi
Dimensiunea Ecranului 1.1 inch
Stil Ecran Dreptunghi/Pătrat în formă de
Tip Ecran OLED
Grad Impermeabil Viața rezistent la apa
Material De Trupa TPU
Model xiaomi mi band 5
Compatibilitate Toate Compatibile
Baterie LiPo, 125mA
Carcasa Din Material Plastic
Încărcare tim ≤ 2 h
Funcția Activitate Tracker
ROM 16MB
Culoare Dept 16 bit
RAM 512K
Banda Detasabila Da
Origine NC(de Origine)
Ecran Tactil Da
încărcare tip De Încărcare Magnetic
Limba engleză
Nume De Brand Xiaomi

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea