Fitness Brățară de 24 de Ore Dinamic ECG HRV SpO2 de Oxigen din Sange Monitor de Ritm Cardiac Inteligent Trupa Tracker de Sănătate Electronice Bratara

177.52lei

295.86lei

-39 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Fitness Brățară de 24 de Ore Dinamic ECG HRV SpO2 de Oxigen din Sange Monitor de Ritm Cardiac Inteligent Trupa Tracker de Sănătate Electronice Bratara

Caracteristicile ECG + SpO2 + ECG + GRV Monitor Holter Monitor de ritm cardiac Monitor de oxigen sânge Monitor de presiune sanguina Lorentz Raport HRV Indicele de Sănătate APP Inima de Management Monitorizarea tensiunii arteriale Monitorizare somn Calorii Distanța statistici pas Modul Sport memento apel Reminder prin SMS (Trebuie să setați pe APP și telefon mobil) APP Memento (whatsapp,Twitter,linie,Facebook,messenger, Linkedin, Instagram,skype,Snapchat) ((Nevoie pentru a seta de pe APP și telefon mobil) Apăsați lung pentru a respinge apelul Numele APLICAȚIEI este "d-voastră soț"

PLATA:

Inainte de plasarea comenzii,vă rugăm să confirmați detaliile cu noi, dacă aveți cerere pe articole.Vă rugăm să faceți plata în termen de 3 zile de la comanda daca este posibil.

LIVRARE:

1.Pregătirea Timewe nevoie de 1-3 zile lucrătoare pentru a pregăti comanda conform numeroase comenzi in fiecare zi. 2.Înainte de a plasa comanda, vă rugăm să asigurați-vă că receptorul informației este corect, include receptor numele complet, corect și complet, adresa, codul poștal (indexul poștal), telefon nr..Pentru că orice greșeală poate duce la insuficienta de livrare a coletului, vă rugăm să asigurați-vă că și cu atenție.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice probleme. 3.Despre Taxe Vamale Luând în considerare, pentru beneficiul clienților noștri,Suntem obligați să livreze comanda prin e-mail regulat.Vă rugăm să înțelegeți,cu toate acestea,taxa vamală este în afara controlului nostru, nu putem garanta nici un impozit, taxă și nu va purta nici o taxă.Ne cerem scuze pentru orice neplăcere acest lucru poate provoca.

FEEDBACK-ul:

1.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele și 5 stele de rating detaliată a comenzii. 2.Dacă nu ești mulțumit de produsele noastre,pls contactati-ne inainte de a pleca de feedback negativ.va garantam vom 100% pentru a rezolva orice problemă pentru tine și de a face să vă mulțumiți.

SERVICII:

1.Ne pasă de clienții noștri evaluate,și va încerca întotdeauna să te ajut,sper să se stabilească lung de afaceri cu tine. 2.Vă rugăm să ne contactați înainte de comentariu negativ și de soluționare. 100% răspuns în termen de 24 de ore (în timpul zilei de lucru) Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.

Etichete: trupa inteligent, monitor ekg, bază de brățară de fitness, ecg monitor, brățară inteligent, holter a tensiunii arteriale, honda hrv, banda elast, monitor pc, oximet

Cip (MCU) Nordic N52832
Ecran Tactil Da
Banda Detasabila Da
Nume De Brand RYKKZ
Funcția Activitate Tracker
bratara fitness 2020 ecg ceasul
Stil Ecran Dreptunghi/Pătrat în formă de
Numele APP D-voastră soț
Baterie 130mAh
Compatibilitate Telefon Android 4.4 /iphone IOS 8.0 și mai sus
Material De Trupa SILICIU
Tip Ecran OLED
Limba japoneze
Carcasa Din Material Plastic
Bluetooth BLE 4.0
Display 1.14 inch TFT Culoare Ecran
De Viață A Bateriei De Aproximativ 5 Zile
Stil Sport
Timp De Încărcare 2 ore
pentru oameni Ceas Inteligent Barbati Femeie
PPG ECG HRV Suport PPG ECG, SpO2 HRV
Nivel rezistent la apa IP67 rezistent la apa
Cerere Grupă De Vârstă Adult
Grad Impermeabil Viața rezistent la apa

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea